Avond vol Aandacht is een handelsmerk van Atelier Aandacht

Gevestigd bij de KvK onder nummer: 52147975

BTW nummer: NL105054690B01

Bank: NL68ASNB 0267172761, t.n.v. Atelier Aandacht

Contact: Marije Oostindie

Email: info[at]avondvolaandacht.nl

Werkadres: Commelinstraat 47 sous, Amsterdam

 

 

Eerst een noot over annuleren:

Tantra is spannend. Alle persoonlijke groei is spannend. We groeien als we nieuwe dingen uitproberen; groei vindt daarom altijd plaats net buiten je comfortzone. Als je ineens gaat twijfelen of jullie boeking nou wel zo’n goed plan was: ik weet waar je uithangt! Jeroen en ik hebben geprobeerd onze eerste Tantra training af te zeggen. Gelukkig viel die poging binnen de annuleringstermijn, en zijn we toch gegaan. En nu geef ik les in Tantra. 

Bij Avond vol Aandacht creëren we een rustige setting, waarbinnen je samen met je geliefde veilig kunt experimenteren met de technieken die we jullie aanreiken.

Het belangrijkste is: het programma is er voor jullie, niet andersom. Jullie blijven alsmaar in the lead en je hoeft nooit iets te doen wat je niet wilt. Wij zullen jullie ondersteunen om trouw te blijven aan jezelf.  Ter geruststelling: tijdens een Avond vol Aandacht ga je niet uit de kleren. Als je op de één of andere manier twijfelt over jullie afspraak of boeking, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We spreken je graag.

 

Op een AvA Privé Sessie zijn deze voorwaarden van toepassing:

  • Na het boeken van Avond vol Aandacht ‘privé sessie voor stellen’ heb je altijd drie dagen bedenktijd. Je kan dus altijd binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met ons op.
  • Wil je je afspraak verzetten of annuleren in de periode tussen drie dagen na het boeken van de afspraak tot aan twee weken voorafgaand aan de geplande afspraak – dan betalen jullie een fee van €25,- voor de administratieve handelingen die daarbij horen.
  • Voor het verzetten van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan een week voorafgaand aan onze afspraak, betalen jullie een fee van €85,-*
  • Als  jullie de Avond vol Aandacht moeten verzetten binnen een week tot 1 dag voorafgaand aan onze afspraak, kunnen jullie een nieuwe afspraak inplannen voor een fee van €150,- (€75 pp)*.
  • Heel soms komt het voor dat een stel op de dag zelf moet annuleren, bijvoorbeeld vanwege ziekte. Dan rekenen voor het inplannen van een nieuwe afspraak een bedrag ter waarde van 50% van de kosten van jullie sessie*.
 

*Waar zijn deze kosten voor?

De ervaring leert dat binnen een termijn van een of twee weken voorafgaand aan de tijd die we voor jullie hebben vrij gehouden, helaas zelden een nieuwe afspraak tot stand komt. Dat betekent dat we op de dag die we voor jullie hebben vrijgehouden, niet ons werk kunnen doen. Daarnaast lopen onze kosten door: de prachtige ruimtes die we huren, moeten we ook betalen als een sessie niet doorgaat.  Ook doen we boodschappen voor lekkere hapjes. Daarnaast zijn er allerlei administratieve handelingen rondom het (opnieuw) inplannen van een afspraak. 

Hoe plan je een nieuwe afspraak in na verzetten:

Jullie hebben een jaar (12 maanden) de tijd om een nieuwe afspraak in te plannen, bij dezelfde begeleidster bij wie jullie origineel een sessie hadden geboekt. De fee voor het verzetten betaal je pas bij het maken van een nieuwe afspraak. Je plant die in door een nieuwe datum uit te zoeken in onze online agenda en een mail te sturen over het moment van jullie voorkeur (naar degene die jullie AvA zou begeleiden = voornaam [at] avondvolaandacht.nl). Zij plant jullie dan handmatig in, en jullie ontvangen per mail een bevestiging van de nieuwe afspraak.

 

Op een AvA RelatieCoaching zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Na het boeken van Avond vol Aandacht ‘RelatieCoaching’ heb je altijd drie dagen bedenktijd. Je kan dus altijd binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met ons op.
  • Je kunt tot 48 uur vantevoren kosteloos annuleren, of verzetten. Daarna ben je de volle som verschuldigd.
 

Op AvA Vervolgretraites zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Als je je in een vlaag van verstandsverbijstering hebt ingeschreven voor een van onze vervolgtrainingen, dan heb je altijd drie dagen bedenktijd na het reserveren van jullie plek. Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden, via email. Twijfel je? Neem dan altijd even contact met ons op.

Goud: Annuleer je tot 8 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je €85 administratiekosten en krijg je de rest terug. Annuleer je tussen 8 tot 4 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je 50% van de kosten. Bij annulering vanaf 4 weken voorafgaand aan de training betaal je het volledige bedrag.

Dakini Dagen: Je kan tot 2 weken voorafgaand aan de dag waarvoor je je hebt ingeschreven, kosteloos verschuiven naar een andere Dakini Dag. Vanaf 3 dagen na inschrijving reken ik €25 administratiekosten bij annuleren tot aan 2 weken voorafgaand aan de dag. Moet je helaas afzeggen binnen die twee weken, dan ben je het volledige bedrag en je recht op verschuiven kwijt. Tot aan 3 dagen voorafgaand aan de Dakini Dag kun je een andere vrouw in jouw plaats laten gaan. Stuur ons dan haar naam & emailadres (graag in antwoord op dezelfde mail als waarin je jezelf afmeldt).

Familieretraite: als we vervanging voor je vinden, kun je annuleren tegen €250,- administratiekosten. Die verrekenen we met je aanbetaling. Vinden we geen vervanging, dan geldt het volgende: Annuleer je meer dan 2 maanden vantevoren, dan ben je je aanbetaling  verschuldigd. Annuleer je tussen 1 en 2 maanden vantevoren, betaal je 50% van de kosten, minus de kosten voor je eten. Annuleer je tussen 2 weken en 1 maand vantevoren, dan ben je 75% van de kosten verschuldigd, minus de kosten voor het eten. Annuleer je binnen 2 weken, dan ben je het hele bedrag verschuldigd.

A Meeting of Two Oceans, ons intensief traject over seksualiteit; deze voorwaarden zijn wat uitgebreider en kun je hier lezen.

 

Over privacy

Wij zullen zorgvuldig om met jouw / jullie gegevens omgaan, en ze uiteraard nooit aan derden geven. Ook wat gebeurt of wat jullie zeggen tijdens een sessie zal nooit met naam en toenaam worden besproken met anderen.

Onze vervolgtrainingen vinden plaats in groepsverband. Soms zul je misschien over gevoelige thema’s of ervaringen willen delen in de groep, omdat dat sterk kan bijdragen aan je ontwikkelingsproces. Om ieders privacy te garanderen, vragen we van al onze deelnemers om zich te committeren aan geheimhouding. Dat betekent dat je geen opnames (foto, video of audio) maakt tijdens de training. Het betekent ook dat je tegenover anderen alleen spreekt over je eigen ervaring in de training, en niet over de ervaring van anderen – en hen zeker niet met naam en toenaam zult noemen.

 

Als je een klacht hebt

Mocht er iets in onze dienstverlening zijn waar je ontevreden over bent, wil je dan contact met me opnemen? We nemen je klacht serieus en gaan er graag met je over in gesprek.

Dank voor je aandacht.

Liefs,

Marije & team

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.