Search
Close this search box.

Avond vol Aandacht is een handelsmerk van Atelier Aandacht

Gevestigd bij de KvK onder nummer: 52147975

BTW nummer: NL105054690B01

Bank: NL68ASNB 0267172761, t.n.v. Atelier Aandacht

Contact: Marije Oostindie

Email: info[at]avondvolaandacht.nl

Werkadres: Commelinstraat 47 sous, Amsterdam (let op: alleen op afspraak, en onze Tantra begeleidsters werken elk op een eigen, ander adres)

Eerst een noot over annuleren:

Tantra is spannend. Alle persoonlijke groei is spannend. We groeien als we nieuwe dingen uitproberen; groei vindt daarom altijd plaats net buiten je comfortzone. Als je ineens gaat twijfelen of jullie boeking nou wel zo’n goed plan was: ik weet waar je uithangt! Jeroen en ik hebben geprobeerd onze eerste Tantra training af te zeggen. Gelukkig viel die poging binnen de annuleringstermijn, en zijn we toch gegaan. Het heeft ontzettend veel betekend voor mijn leven en onze relatie. Zo veel dat ik nu zelf les geef in Tantra. 

Bij Avond vol Aandacht creëren we een rustige setting, waarbinnen je samen met je geliefde veilig kunt experimenteren met de technieken die we jullie aanreiken. Daarom gaan jullie tijdens een Avond vol Aandacht privé sessie of training nooit uit de kleren. 

Het belangrijkste is: het programma is er voor jullie, niet andersom. Jullie blijven alsmaar in the lead en je hoeft nooit iets te doen wat je niet wilt. Wij zullen jullie ondersteunen om trouw te blijven aan jezelf. Als je op de één of andere manier twijfelt over jullie afspraak of boeking, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We spreken je graag.

 

Op een AvA Privé Sessie zijn deze voorwaarden van toepassing:

  • Annuleren of verzetten binnen 3 dagen: Na het boeken van Avond vol Aandacht ‘privé sessie voor stellen’ heb je altijd drie dagen bedenktijd. Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan contact met ons op.
  • Tussen 3 dagen na het maken van de boeking tot aan 2 weken voorafgaand aan de afspraak: Wil je je afspraak verzetten in deze periode dan betalen jullie een fee van €25,- voor de administratieve handelingen die daarbij horen. Jullie ontvangen dan een code waarmee jullie zelf een nieuwe afspraak in kunnen plannen in de online agenda, met bijbetaling van €25,-
  • Willen jullie annuleren in deze periode, dan krijgen jullie het bedrag teruggestort, minus €50,-
  • Binnen 2 weken tot één week voorafgaand aan jullie afspraak: Voor het verzetten van een Avond vol Aandacht binnen deze periode betalen jullie een fee van €85,-. Jullie ontvangen een code waarmee je zelf een nieuwe afspraak in kunt plannen in onze online agenda, met bijbetaling van €85,-
  • Willen jullie annuleren in deze periode dan storten we jullie het bedrag terug, minus €150,-
  • Binnen een week tot aan 48 uur voorafgaand aan jullie afspraak: Als  jullie de Avond vol Aandacht moeten verzetten binnen deze periode kunnen jullie een nieuwe afspraak inplannen tegen een fee van €150,- Jullie ontvangen een code waarmee je zelf, met bijbetaling van €150,- een nieuwe afspraak kunt inplannen.
  • We storten geen geld terug.
  • Vanaf 48 uur vantevoren: Heel soms komt het voor dat een stel op de dag zelf moet verzetten of annuleren, bijvoorbeeld vanwege ziekte. Dan rekenen voor het inplannen van een nieuwe afspraak een bedrag ter waarde van 50% van de kosten van jullie sessie. Jullie ontvangen een code waarmee jullie zelf een nieuwe afspraak kunnen inplannen, tegen bijbetaling.
  • We storten geen geld terug.

 

Waar zijn deze kosten* voor?

De ervaring leert dat binnen een termijn van een of twee weken voorafgaand aan de tijd die we voor jullie hebben vrij gehouden, helaas zelden een nieuwe afspraak tot stand komt. Vanwege de intensiteit van dit werk, plannen we meestal maar één sessie in op een dag. Dat betekent dat we op de dag die we voor jullie hebben vrijgehouden, niet ons werk kunnen doen.

Daarnaast lopen onze kosten door: de luxe ruimtes die we huren, moeten we ook betalen als een sessie niet doorgaat. Ook doen we boodschappen en zijn er allerlei administratieve handelingen rondom het (opnieuw) inplannen van een afspraak. 

Hoe plan je een nieuwe afspraak in?

Jullie hebben een jaar (12 maanden) de tijd om een nieuwe afspraak in te plannen. Deze sessie boek je bij dezelfde begeleidster bij wie jullie origineel de sessie hadden geboekt, tenzij anders overeengekomen in overleg. De fee voor het verzetten betaal je pas bij het maken van een nieuwe afspraak. Je plant die in door een nieuwe datum uit te zoeken in onze online agenda. In de laatste fase van het afrekenen vul je de kortingscode in die je van ons hebt gekregen.

Je ontvangt na jullie boeking opnieuw een bevestiging van jullie afspraak: controleer goed of je deze mail hebt ontvangen, en laat ons weten als je iets mist of nog vragen hebt.

 

Op AvA Vervolgretraites zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Als je je in een vlaag van verstandsverbijstering hebt ingeschreven voor een van onze vervolgtrainingen, dan heb je altijd drie dagen bedenktijd na het reserveren van jullie plek. Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden, via email. Twijfel je? Neem dan altijd even contact met ons op.

Goud: Annuleer je tot 8 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je €85 administratiekosten en krijg je de rest terug. Annuleer je tussen 8 tot 4 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je 50% van de kosten. Bij annulering vanaf 4 weken voorafgaand aan de training betaal je het volledige bedrag.

Dakini Dagen: Je kan altijd tot 3 dagen na je inschrijving kosteloos annuleren of verschuiven. Vanaf 3 dagen na je inschrijving tot aan 2 weken voorafgaand aan de Dakini Dag waarvoor je je hebt ingeschreven, reken ik €25 administratiekosten bij annuleren en €15 bij verzetten. Je krijgt een kortingscode waarmee je zelf een nieuwe Dakini Dag kunt boeken via onze online agenda (met bijbetaling van €15). Bij verzetten tussen 2 weken tot aan 1 week voorafgaand aan de Dakini Dag betaal je €25 en krijg je bij annuleren geen geld terug. Moet je helaas afzeggen binnen een week voorafgaand aan de Dakini Dag dan ben je het volledige bedrag en je recht op verschuiven kwijt. 

Let op: tot aan 2 dagen voorafgaand aan de Dakini Dag kun je nog wel een andere vrouw uit jouw netwerk in jouw plaats laten gaan. Stuur ons dan haar naam & e-mailadres (graag in antwoord op dezelfde mail als waarin je jezelf afmeldt).

Familieretraite: Annuleer je langer dan 2 maanden voorafgaand aan de FamilieRetraite, dan ben je je aanbetaling  verschuldigd. Annuleer je tussen 1 en 2 maanden vantevoren, betaal je 50% van de kosten, minus de kosten voor je eten. Annuleer je tussen 2 weken en 1 maand vantevoren, dan ben je 75% van de kosten verschuldigd, minus de kosten voor het eten. Annuleer je binnen 2 weken, dan ben je het hele bedrag verschuldigd.

A Meeting of Two Oceans, ons intensief traject over seksualiteit; deze voorwaarden zijn wat uitgebreider en kun je hier lezen.

 

Over privacy

Wij zullen zorgvuldig om met jouw / jullie gegevens omgaan, en ze uiteraard nooit aan derden geven. Ook wat gebeurt of wat jullie zeggen tijdens een sessie zal nooit met naam en toenaam worden besproken met anderen.

Onze vervolgtrainingen vinden plaats in groepsverband. Soms zul je misschien over gevoelige thema’s of ervaringen willen delen in de groep, omdat dat sterk kan bijdragen aan je ontwikkelingsproces. Om ieders privacy te garanderen, vragen we van al onze deelnemers om zich te committeren aan geheimhouding. Dat betekent dat je geen opnames (foto, video of audio) maakt tijdens de training. Het betekent ook dat je tegenover anderen alleen spreekt over je eigen ervaring in de training, en niet over de ervaring van anderen – en hen zeker niet met naam en toenaam zult noemen.

Als je een klacht hebt

Mocht er iets in onze dienstverlening zijn waar je ontevreden over bent, wil je dan contact met me opnemen? We nemen je klacht serieus en gaan er graag met je over in gesprek.

Dank voor je aandacht.

Liefs,

Marije & team

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.