‘A Meeting of Two Oceans’ is een  Tantratraining van Avond Vol Aandacht

Dit zijn de Algemene en Annuleringsvoorwaarden

Editie Maart 2023

a. Algemeen

Door je in te schrijven voor deze training, gaan jullie allebei akkoord met het onderstaande.

b. Relationeel

Je blijft bij elkaar voor de duur van de training. Wij verzorgen de training, en daarin krijg je onze volle aandacht. Mocht er van overheidswege noodzaak zijn de training te verschuiven; de annuleringsvoorwaarden schuiven dan mee naar de nieuwe data. Hier is overleg mogelijk mochten de nieuwe data jullie niet uitkomen.

c. Individueel

Je houdt te allen tijde verantwoordelijkheid over je eigen welzijn en gedrag. Je vult allebei een eenvoudige vragenlijst in over je ervaring en achtergrond. Zo kunnen wij toetsen of deze training goed voor jou en jullie is op dit moment. Als wij redenen zien, nemen we contact op. Dat betekent niet dat je niet mee kunt doen, maar dat we wat meer van je willen horen over een bepaald onderwerp.

d. Financieel

Je betaalt het gehele bedrag. Bij inschrijving betaal je hiervan € 499 als aanbetaling, per stel. Hiermee is jullie plek gegarandeerd.

Je kunt voor de rest van het bedrag in 1, 2 of 3 termijnen betalen:
De eerste termijn maak je over vóór 17-11-2022
De tweede termijn maak je over vóór 17-12-2022
Je zorgt ervoor dat het gehele bedrag uiterlijk twee maanden voor aanvang van de training (vóór 17 januari 2023) is overgemaakt.

e. Annuleringsvoorwaarden

Mocht je om de een of andere reden toch besluiten niet mee te doen, neem dan altijd even contact met ons op. Soms spelen er dingen waar we bij kunnen helpen. Weet ook dat we je houden aan de volgende annuleringsregeling:

  • Tot 4 maanden van tevoren annuleren (dus vóór 17-9-2022): Je krijgt je geld terug, minus je aanbetaling.

  • Tot 3 maanden van tevoren annuleren (dus vóór 17-12-2022)
    Als er een ander stel* is wat jullie plek kan innemen, krijg je 85% van je geld terug. Als er géén ander stel is wat jullie plek kan innemen krijg je 50% van je geld terug.

  • Tot 2 maanden van tevoren annuleren (dus vóór 17-01-2023)
    Als er een ander stel is wat jullie plek kan innemen, krijg je 75% van je geld terug. Als er géén ander stel is wat jullie plek kan innemen krijg je 25% van je geld terug.

  • Binnen 2 maanden van tevoren annuleren (dus na 17-01-2023)
    Als er een ander stel is wat jullie plek kan innemen, krijg je 60% van je geld terug. Als er géén ander stel is wat jullie plek kan innemen krijg je geen geld terug.

* Een vervangend stel kan uit jullie eigen kring komen, of via ons. Wel geldt dat wij bepalen of dit stel mee kan doen, op basis van de ervaring met tantra die we vragen.

Dank voor je aandacht,

Liefs,

Marije & Jeroen

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.