Search
Close this search box.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je vragen hebt over onze sessie en retraites. Misschien wel over tantra in het algemeen. Hieronder proberen we zo goed mogelijk de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Vraag je je af of ons aanbod aansluit bij jullie behoefte of verlangens? Neem dan gerust contact met ons op. 

In een Avond vol Aandacht maak je samen met je geliefde kennis met Tantra. Je krijgt drie uur lang samen privéles van een van onze zeer ervaren begeleidsters in verschillende delen van het land. 

In een Avond vol Aandacht zijn jullie met z’n tweeën. Dat betekent dat er alle ruimte is voor jullie: jullie vragen, jullie ervaringen, jullie verlangens. 

Hoe het programma er uit ziet? We zullen samen mediteren (en nee; daarbij hoef je niet stokstijf stil te zitten of geen gedachtes te hebben!) en we zullen jullie iets vertellen over Tantra. Maar vooral gaan jullie veel oefenen; samen en op jezelf. 

Tijdens deze privé sessie ga je niet uit de kleren en we zullen jullie ook niet vragen om te gaan vrijen. Je bent altijd vrij om te beslissen of je een bepaalde oefening wilt doen of niet.

De titel ‘Avond vol Aandacht’ verwijst naar de mogelijkheid om samen thuis te ontspannen en tegelijkertijd in contact te blijven met elkaar. Vaak als we ontspannen, gaan we ‘uit’. We verdwijnen in een Netflix serie, een goed boek of in dromenland. Hoe doe je dat: écht samenzijn, zonder dat je van alles hoeft te gaan doen? In deze sessie krijg je daar hopelijk een aardig beeld van. 

Om een Avond vol Aandacht te kunnen doen, hoef je geen enkele ervaring te hebben met welk spiritueel pad dan ook. Het enige wat het van je vraagt, is interesse in je eigen ervaringen en die van je partner. De oefeningen kan je eenvoudig thuis herhalen en onderdeel laten worden van jullie samenzijn.

Wij ondersteunen jullie daarbij met een concrete huiswerkopdracht, en een email serie met reminders van de beoefeningen die jullie hebben gedaan. 

Meer weten? Bekijk de video op deze pagina.

Een Avond vol Aandacht is voor alle stellen die interesse hebben om meer intimiteit en ontspanning toe te laten in hun relatie (m/v, v/v, m/m).

Je hoeft elkaar niet al jaren te kennen om een Avond vol Aandacht te komen doen. Misschien willen jullie je nieuwe relatie juist graag beginnen met (nog) meer waarheid en diepte: van harte welkom!

Als jullie al langer bij elkaar zijn, dan geeft Tantra jullie de mogelijkheid om elkaar weer op een nieuwe, frisse manier te ontmoeten. Het is mijn ervaring dat er nog heel veel nieuws is te ontmoeten in je geliefde, óók als je denkt elkaar door en door te kennen.

Voor deze sessies hoef je geen ervaring met Tantra of een ander spiritueel pad te hebben. Sterker nog: ik heb het programma speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn op dit pad. Wat je wel nodig hebt, is interesse in je eigen interne wereld en die van je partner.

Als je al wel ervaring hebt met Tantra, dan kan je deze privé sessie gebruiken om je beoefening verder te verdiepen. Misschien heb je vragen of is er een speciale oefening die jullie beider interesse heeft. Hebben jullie al ervaring, dan is het fijn als jullie me dat vooraf laten weten. Ik pas het programma graag aan op jullie vraag.

Spreekt één van jullie geen Nederlands, dan doen we de Avond vol Aandacht in het Engels.
Klik hier voor alle info in het Engels.

We drinken eerst samen een kopje thee. Daarna begeleid ik jullie in een meditatie waarin je wat tijd neemt om te wennen en te landen. Aansluitend zal ik jullie wat vertellen over Tantra. Daarna gaan jullie vooral veel samen oefenen.

Sommige van de oefeningen die we aanbieden zijn ‘nieuw’; uit het domein van de neo Tantra. We zullen een contactoefening doen en wat lichaamswerk. Ook zullen we jullie een eeuwenoude Tantrische ademtechniek leren.

Alle oefeningen samen geven een goed beeld van de werking die Tantra zou kunnen hebben op je leven en jullie relatie.

De titel ‘Avond vol Aandacht’ verwijst naar de mogelijkheid om samen thuis te ontspannen en tegelijkertijd in contact te blijven met jezelf en elkaar. Aan het eind van de sessie geef ik jullie een huiswerkopdracht mee ‘for life’. Ik hoop jullie hiermee te inspireren om intimiteit bovenaan jullie to do lijstje te zetten:-) 

Meer weten? Bekijk de video op deze pagina.

Als jullie een Avond vol Aandacht boeken in Amsterdam, dan wordt die begeleid door Marije & Martine.

Boeken jullie een AvA privé introductie tot Tantra in Leeuwarden, dan worden jullie begeleidt door Minie.

Adinda geeft Avonden vol Aandacht in Eefde, vlakbij Zutphen.

Irene geeft AvA sessies in Amelisweerd, vlakbij Utrecht.

Mocht je bekend zijn met het Centrum voor Tantra, dan zou het kunnen zijn dat je een aantal van onze gezichten herkent. We zijn allemaal ook regelmatig als trainer of assistent te vinden in de prachtige groepsretraites van het CvT. We zijn dankbaar voor de diepte en de wijsheid van onze leraren daar. Hun begeleiding heeft onze levens enorm verrijkt. We zijn blij om via Avond vol Aandacht iets van deze diepte over te brengen aan stellen die niet in staat zijn om deel te nemen aan de groepsretraites daar. 

Na jullie privé introductie nodigen we jullie van harte uit om dieper in Tantra te duiken in één van onze vervolgretraites, waarin we werken in intieme groepen. Deze vervolggroepen, die we speciaal toegankelijk willen maken voor mensen met kleine kinderen en/of drukke levens (zoals wijzelf), worden begeleidt door Marije en Jeroen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte:-)

Klik op een sessie in onze agenda en je ziet direct de prijs.

Hierbij inbegrepen zit – naast onze professionele begeleiding – inbegrepen: de huur van onze luxe, professionele ruimtes, allerlei lekkers en eindeloos veel thee.

Na jullie sessie sturen we jullie een zorgvuldig vormgegeven email serie, waarmee we jullie willen ondersteunen om je beoefening thuis levend te houden.

Bedrijfskosten
Ondernemers kunnen de kosten van een communicatiecursus of coaching sessie zoals wij aanbieden, vaak opvoeren als bedrijfskosten. Je vult bij het boeken eenvoudig je zakelijke adres in, en je ontvangt direct je factuur.

Je boekt jullie Avond vol Aandacht eenvoudig online via onze reserveringspagina. Om je reservering te bevestigen, betaal je veilig en eenvoudig via Ideal. Op een Avond vol Aandacht zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing; lees ze hier.

Bedrijfskosten
Als je de naam van je bedrijf invult (optioneel), sturen we je een factuur toe met die tenaamstelling. Op de factuur staat ‘coaching’. De meeste ondernemers zullen de factuur op kunnen voeren als zakelijke kosten.

Iets anders nodig?
Wil je liever op een andere manier betalen? Lukt je online reservering niet? Of matchen onze agenda’s niet met die van jullie?

Neem dan contact met ons op.

Jullie krijgen drie uur privéles in Tantra, van een zeer ervaren gids met ruime ervaring als begeleider. Niet alleen in Tantra, maar ook als coach, therapeut of trainer.

Onze Avonden vol Aandacht vinden plaats in ruime, luxe, sfeervolle ruimtes. Er is allerlei lekkers en eindeloos veel thee. Wij beloven je dat je je goed verzorgd zal weten.

Maar dit is natuurlijk op een bepaalde manier allemaal bijzaak. Want waar het om draait is dit: hebben jullie na een Avond vol Aandacht gekregen waar je voor kwam? Ons doel is om jullie gereedschap mee naar huis te geven, waarmee je jullie intimiteit blijvend kunt verdiepen. Gezien de vele positieve reviews en responses van deelnemers die onze oefeningen thuis blijven gebruiken, lijkt die kans groot.

Na de sessie ontvangen jullie onze zorgvuldig vormgegeven after emails. Hiermee willen we jullie met liefde ondersteunen om jullie practice thuis levend te houden. Want daar is Tantra voor bedoeld: om je hele leven voller te ervaren. 

Veel deelnemers laten ons achteraf weten dat ze ook simpelweg een heel fijne en avontuurlijke tijd hebben gehad. Dat ze hebben genoten van de oefeningen en het frisse contact tussen elkaar en ons drieën. Alleen al dat: lang niet gek!

Na het boeken van jullie sessie krijgen jullie een email met daarin alle praktische informatie. In de reminder die je een week van tevoren krijgt, staan ook een paar vragen waarover je ter voorbereiding wat kunt mijmeren of samen over kunt spreken.

De vragen zijn:
Wat verlang ik voor mezelf?
Wat verlang ik voor onze relatie?

Eigenlijk is de belangrijkste voorbereiding: zorgen dat je tijdens de sessie losse kleding aan hebt waarin je makkelijk beweegt. Dus geen strakke spijkerbroek maar een lekkere comfortabele joggingbroek. Kleed je in laagjes, zodat je wat aan of uit kan doen als je het warm of koud krijgt.

Zorg ook dat je zo fris mogelijk bent, bijvoorbeeld door geen alcohol te drinken als je samen uit eten gaat voorafgaand aan onze afspraak.

Als je weet dat je ’s avonds vaak moe bent na je werk, plan jullie sessie dan overdag.

Het is ook fijn om wat vrije ruimte rondom jullie sessie te hebben. Ga een uurtje eerder weg van je werk, en plan erna vrij om samen uit te hangen.

Eigenlijk kan je je verder niet echt voorbereiden op beginnen met Tantra…
Maar als het je ontspant om er wat meer over te weten, neus dan eens rond op onze blog of luister eens een paar episodes van onze podcast.

Tijdens jullie eerste Avond vol Aandacht dip je je teen in de eindeloze zee die Tantra heet. Veel mensen ervaren het als een bijzondere rijke tijd; die drie uur samen. Regelmatig krijgen we dan ook de vraag: we willen meer, hoe gaan we verder?

Je bent natuurlijk altijd welkom om nog een privé sessie te boeken samen.

Maar wil je de diepte in, dan werkt het goed om je voor een wat langere tijd te wijden aan je Tantrische beoefening. Speciaal voor de stellen die verder op onderzoek uit willen, geven Jeroen & Marije  een aantal vitale, verbindende vervolg retraites. 

Op deze pagina vind je de annuleringsvoorwaarden voor een Avond vol Aandacht.

Ga je je ineens afvragen waarom je in godsnaam een paar maanden geleden nog dacht dat Tantra een goed idee zou zijn?

Ook wij hebben geprobeerd om onze allereerste Tantra training te cancellen. Gewoon door koudwatervrees. Gelukkig zaten we ruim voorbij de annuleringstermijn, en zijn we toch gegaan.

Wat er in mijn ogen vooral spannend is aan Tantra, is dat het van je vraagt om meer waarheid toe te laten dan we geneigd zijn om te doen in het dagelijks leven.

Maar tijdens een Avond vol Aandacht ga je bijvoorbeeld niet uit de kleren. Je hoeft om Tantra te beoefenen überhaupt niet uit je kleren; wat de hardnekkige gangbare beelden ook zijn.

Wij zullen jullie allerlei soorten oefeningen uitleggen en voorstellen om te doen, maar jullie blijven altijd volledig in controle over wat je wilt uitproberen en wat niet.

Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met ons op.

Belangrijk dat je je in goede handen weet, zeker met zulke gevoelige en spannende onderwerpen als intimiteit en seksualiteit. Ik schreef er een artikel over waar je ons aan kunt houden. Klik hier om het te lezen. We zijn ook aangesloten bij Stichting Tantrawijzer.

In deze tijd waarin we liever minder spullen zouden hebben dan méér, zoeken we steeds vaker naar een cadeau in de vorm van een ervaring. Een Avond vol Aandacht kan jullie dit brengen: een gezamenlijke ervaring waar je, als het goed is, nog lang van na kunt genieten. Het betekent zelfs misschien wel het begin van een nieuw gezamenlijk pad in jullie leven.

We ontvangen regelmatig stellen die elkaar een Avond vol Aandacht cadeau hebben gedaan en – omdat de meeste partners elkaar goed aanvoelen – werkt het over het algemeen heel goed. Toch, om een misser te voorkomen, brengen we je aandacht graag bij een paar dingen waar je aan kunt denken bij het geven van een Avond vol Aandacht aan je geliefde.

1. Interesse en bereidheid van jezelf én van je partner
Tantra is een spiritueel pad. Het is gericht op de ervaring van meer verbinding met jezelf, met anderen en de wereld om je heen. Het vraagt je om je te openen voor nieuwe ervaringen en om gevoelig te zijn naar misschien nog onbekende delen van jezelf en elkaar.

Het is onze inzet om tijdens deze privé introductie tot Tantra een omgeving te scheppen waarin jullie je veilig genoeg voelen om tenminste een klein beetje uit je comfort zone te bewegen. Want dat is waar groei plaats vindt. Een goede graadmeter voor jullie bereidheid daartoe is jouw nieuwsgierigheid en die van je partner. Hou je van nieuwe ervaringen? Van nieuwe dingen ontdekken en leren? Als het antwoord voor jullie beiden ‘ja’ is, dan zijn jullie van harte welkom.

2. Geef je partner wat tijd om te wennen
Als je weet dat je lief zich graag laat verassen, dan durf je het misschien wel aan om jullie Avond vol Aandacht in te plannen op jullie trouwdatum of zijn of haar verjaardag. Twijfel je, maar durf je de gok toch aan, zorg dan dat je jullie sessie plaatsvindt tenminste drie weken na de datum waarop je haar cadeau geeft. Mocht je partner onverwacht tóch totaal in de weerstand schieten, dan kan je nog gratis annuleren (gratis binnen 3 dagen na het maken van je boeking, en daarna minus €25 administratiekosten tot aan 2 weken van tevoren, zie hier de voorwaarden).

3. Laat jezelf een mooie kaart toesturen
Heb je een Avond vol Aandacht geboekt om cadeau te doen? Stuur me dan een bericht met daarin je adres. Dan ik stuur je een mooie kaart waarmee je je cadeau kunt verpakken.

In tegenstelling tot wat de naam suggereert, zal je in onze online agenda al snel ontdekken dat we veel sessies overdag aanbieden. Niet dat we nooit ’s avonds werken trouwens – maar deze opties zijn vaak als eerste gevuld en we willen zelf ook nog wel eens leuke dingen doen:-)

De naam ‘Avond vol Aandacht’ verwijst vooral naar de mogelijkheid waarin we jullie willen ondersteunen om thuis samen een uur lang samen aandachtig aanwezig te zijn. Om te ontspannen zonder ‘uit’ te gaan – en om aanwezig te blijven zonder direct van alles te gaan doen.

Eerlijk gezegd is een drie uur durende introductie tot Tantra in de avond niet ideaal. Vaak heb je er een lange werkdag op zitten, en Tantra gaat over ontspannen. Vaak àls we gaan ontspannen, is het eerste wat we gaan voelen hoe moe we eigenlijk zijn. En dan wordt het soms lastig om je aandacht er nog bij te houden.

Maar soms lukt het alleen om tijd vrij te maken in de avond, en dan roeien we met de riemen die we hebben. Het helpt heel erg als je de nacht voorafgaand aan jullie sessie goed geslapen hebt. Misschien neem je een extra lange pauze tijdens je werk, of lukt het om een lange wandeling te maken.

Drink liever geen alcohol tijdens het diner!

Tantra is geen knuffelworkshop, geen massage en ook geen seksles.
Maar wat is het wel?

Tantra is een oud spiritueel pad dat is ontstaan in India, aan de voet van het Himalaya gebergte. Het is minstens 1500 jaar oud, mogelijk nog veel ouder. In Tantra houden we ons – net als in alle andere spirituele paden – bezig met het vergroten van ons bewustzijn. 

Maar – anders dan in alle andere traditionele spirituele paden – houden we ons óók bezig met het vergroten van wat we in Tantra de ‘Shakti’ of onze ‘seksuele energie’ noemen. ‘Vitale energie’ zou ook een goed woord zijn. We hebben allemaal de neiging om die energie wat te beperken of te controleren, uit angst voor afwijzing. Als die ruimer en vrijer door ons heen stroomt, kan je beter voelen dat je leeft. Je ervaart alles voller: de fijne én de lastige dingen. Dit is niet makkelijk, en daarom wordt Tantra ook wel een pad voor gevorderden genoemd. Ik denk dat iets in ons hunkert naar het leven voluit leven….

Ben je geïnteresseerd in het (mogelijke) effect van Tantra beoefenen? Luister dan naar deze episode van de AvA podcast, waarin ik vertel over hoe Tantra mijn leven beïnvloedde

Binnen Avond vol Aandacht geven we les in Tantra aan geliefden. Tantra is een spiritueel pad, waar aanraking onderdeel van is – maar het is ook nog héél veel meer. Regelmatig wordt gevraagd of we ook ‘Tantra massages’ bieden, waarmee meestal een massage met happy end wordt bedoeld. In deze podcast episode vertel ik waarom Tantra massage eigenlijk niet bestaat…

Samen de Kashmiri massage leren

Avond vol Aandacht biedt geen één op één massage sessies, maar je kan bij ons wel samen met je geliefde meer leren over aanraking.

Hebben jullie een eerste Avond vol Aandacht sessie gedaan, of op een andere manier ervaring met Tantra? Dan kunnen jullie onder begeleiding van Martine leren hoe je elkaar een Kashmiri massage geeft. In deze eeuwenoude vorm van aanraking – die ook wel de Yoga van de Aanraking wordt genoemd – laat je je mee stromen op je eigen adem. In een Kashmiri massage laat je iedere vorm van ‘werken’ los, en geniet je van de aanraking – ook als je degene bent die ‘geeft’.

Deze sessies duren iets langer dan een (eerste) Avond vol Aandacht, zodat jullie genoeg tijd hebben om deze smeltende aanraking met elkaar uit te wisselen. Stuur een mail naar martine@avondvolaandacht.nl voor meer informatie.

Toch een ‘Tantra massage’?

Hieronder vind je de zorgvuldige aanrakers naar wie ik graag doorverwijs:

Erika Pet, Haarlem – Kasmiri massages

Theo de Klein, Abhika Tantra, Tienhoven – Kashmiri massages

Danielle van Berkel, Yahranayah Tienhoven – Kashmiri massages

Jacqueline Dijks, Soest – bekkenbodem / yoni massages – alleen voor vrouwen

 

De oefeningen die we jullie aanbieden nodigen meer intimiteit uit – met jezelf en met je partner. Meer intimiteit tijdens seks, maar ook als je de aardappelen schilt, de afwas doet, je kinderen naar de crèche brengt, ruzie maakt of geniet van een goede cappuccino.

Wanneer we in Tantra spreken over intimiteit, dan hebben we het over het vermogen om ‘ja’ te zeggen tegen alles wat je ervaart. Dat ‘alles’ kan je voelen in je lichaam, dat je de hele dag door informatie geeft over hoe het op dit moment met je is. Je héle lichaam; niet alleen in je hoofd.

Intimiteit vraagt ons om ons weer bewust te worden van de sensaties van ons lijf, onze gevoelens en onze gedachten. Het vraagt ons om te ontspannen; onze controlerende neigingen wat losser te laten. Wie blijk je te zijn als je stopt met sleutelen aan jezelf? Wie blijkt je partner te zijn?

Er is zó veel te ontdekken over je lichaam voelen, jezelf wat losser laten en in contact blijven met jezelf en elkaar: het lijkt me heel stressvol om dat te beoefenen terwijl je vrijt in bijzijn van een onbekend iemand. Misschien goed om te weten: de meeste oefeningen in Tantra zien er überhaupt niet speciaal ‘sexy’ uit.

Tijdens een Avond vol Aandacht krijg je dus geen seksles. 

Je kleren blijven gewoon aan (tenzij je het warm krijgt, uiteraard;-). Verder oefenen jullie ofwel op jezelf, ofwel samen. We zullen geen oefeningen met z’n drieën doen.

Tegelijkertijd: wanneer jullie meer intimiteit toelaten in jullie contact, zou het zo maar kunnen dat er meer energie tussen jullie gaat stromen. Je kan je in deze sessie behoorlijk sensueel gaan voelen. 

We zullen ook aandacht besteden aan hoe je jullie ervaringen tijdens deze sessie, onderdeel kunt laten worden van jullie vrijen thuis. Daarvoor krijgen jullie praktische handvaten mee. Het leukste ‘huiswerk’ ooit, denk ik;-)

Nee.

In Tantra oefenen we dichtbij onszelf te zijn.
Om eenvoudig te ontspannen, en onszelf niet te forceren.

Stel dat we jullie ter plekke zouden vragen om je kleren uit te trekken. Dat zou je waarschijnlijk prima kunnen doen. Maar brengt dat je dichterbij jezelf? Of juist verder weg? 

Het ‘naakt zijn’ wat we beoefenen in Tantra, gaat soms over fysiek naakt zijn.  Maar vooral gaat het over echt zijn. Waarachtig, ongemaskerd. Niet bepantserd.

Als we niet meer krampachtig proberen om iemand van onszelf te maken, maar eenvoudig ontspannen. Als we tevoorschijn komen als wie we werkelijk zijn; niet groter en niet kleiner. 

Als jij en je geliefde op deze manier samen ‘naakt’ zijn (of je nou bloot bent of niet), verdiept dat jullie intimiteit enorm.

 

Jullie zijn van harte welkom als je al ervaring hebt met Tantra. Laat ons weten wat jullie ervaring is, en waar je naar verlangt, zodat we het programma eventueel aan kunnen passen aan jullie vraag.

Het zou bijvoorbeeld kunnen dat jullie vastliepen in een bepaalde oefening of er juist een bijzonder openende ervaring in hadden. Misschien gaan jullie er meer over begrijpen of voelen wanneer je hem herhaalt in alle rust en onder privé begeleiding.

Het zou ook kunnen dat één van jullie twee ervaring heeft met Tantra en ernaar verlangt om samen te oefenen.
Tegelijkertijd iemands geliefde én leraar te zijn: dat is potentieel een brandbare combinatie:-) 
Een privé sessie kan dan uitkomst bieden.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

We love to guide you in English – if you would forgive us our Dutch accents 🙂 We in fact regularly receive couples of many different nationalities – from Indian to Australian, from German to Israeli – living as expats in Amsterdam or simply spending a holiday here. We love meeting people from all over the world, so please be welcome.

Please be considerate of our beautiful Earth! We ask of you not to fly to Amsterdam, just for the occasion of having a Tantric experience here. Please consider taking the train to get here, and spending more time.

Please click here for all information on our private sessions in English.

Geen probleem: we geven een Avond vol Aandacht met veel plezier in het Engels. We ontvangen regelmatig stellen met verschillende nationaliteiten; heel leuk!

Klik hier voor alle informatie over deze privé sessies in het Engels.

Als we echt hard moeten praten, kunnen we helaas niet meer zo goed contact houden met onze gevoeligheid; een belangrijke voorwaarde om goed les te kunnen geven. Zeker als je afhankelijk bent van liplezen om ons te kunnen verstaan, wordt het lastig. We zullen je regelmatig vragen om je ogen te sluiten terwijl we je door een meditatie of visualisatie begeleiden.

Neem bij twijfel altijd even contact met ons op.

Last van je rug of je knieën als je te lang op zo’n kussen zit? Geen probleem! We hebben ook meditatie stoelen, die we er ten alle tijden bij kunnen pakken. En je mag er ook lekker bij gaan liggen, als je dat nog fijner vindt 🙂

Jazekers! Na jullie boeking ontvangen jullie de onderstaande suggesties ook van ons in de email met praktische informatie.

Voor je sessie bij Martine in Amsterdam Noord:
Kijk maar eens naar het artistieke de Ceuvel (op 5 autominuten) of het restaurant van de Tolhuistuinen (10 min lopen, vlakbij de ferry naar CS). Letterlijk om de hoek zit het gezellige Mexicaans streetfood restaurant Bacalar.

Voor je sessie bij Marije in Amsterdam Oost/Centraal:
Om de hoek zit café Louie Louie, waar je prima terecht kan voor koffie of lunch. Bar Botanique is hip en een tikje studentikoos, maar ruim en fijn om te zitten. 

Voor je sessie bij Minie in Leeuwarden:
Minie’s favoriete restaurants & cafés in de buurt zijn Proefverlof, Cafe de Bak en het Indiase restaurant Jamuna.

Voor je sessie bij Irene, in Amelisweerd:
De Veldkeuken: biologisch vegetarisch lunchrestaurant, serveert in de zomermaanden ook diner. Ook heerlijke koffie en gebakjes. Theehuis Rhijnauwen serveert pannenkoeken en taartjes van Dudok. Restaurant Vroeg ook een duurzaam restaurant, kookt met producten uit de omgeving. Iets formeler. 

 

Direct na jullie boeking en betaling via onze online agenda ontvangen jullie een betalingsbevestiging met factuur én een email met alle praktische informatie. Hierin vind je het adres waar jullie sessie plaatsvindt, en hoe je voor te bereiden.

Soms komt het helaas voor dat één van deze twee emails in de spambox belandt. Kijk altijd als eerste daarin. Het helpt als je ons email adres toevoegt aan je contactlijst.  We sturen jullie ná jullie sessie ook een aantal waardevolle emails, die wil je echt ontvangen;-)

Als je onze email ook niet in de spambox aantreft, check dan eerst of de betaling is gelukt. Als daar iets mis is gegaan, is jullie sessie niet geboekt, en wordt deze automatisch weer vrijgegeven in onze online agenda.

Ververs dan de pagina, en probeer het opnieuw. Stuur ons een email (info @ avondvolaandacht.nl) als het niet lukt.

 

Wat leuk dat jullie onze partner meditatie gaan doen samen; een avontuur van een half uur waarin jullie elkaar op een nieuwe manier gaan ontmoeten.
 
Altijd vervelend als het niet direct werkt; onze excuses daarvoor! Meestal krijg je dan de melding: ‘Sorry, because of privacy settings this video cannot be played here.’
 
Drie dingen die je zou kunnen proberen:

1. Misschien gooit antivirus software op je computer roet in het eten. In deze link vind je een mogelijke oplossing voor dit euvel. 
 
2. Misschien heb je cookies uitgeschakeld op je computer (browser> settings > privacy > allow all cookies)
 
3. Je zou ook de video in een andere browser af kunnen spelen, mogelijk opent de video dan wel. Of via je telefoon. Zeker in dat laatste geval raden we je aan om een externe luidspreker te gebruiken, aangezien het vooral om het geluid gaat. Je gaat niet zo zeer naar de video kijken, maar vooral naar elkaar;-) 

We hopen dat dit werkt. Laat het ons weten als je problemen blijft ondervinden: info (@) avondvolaandacht.nl
Ja, we zijn – wanneer het past – beschikbaar voor workshops of lezingen, georganiseerd vanuit een bedrijf of een privé (vrienden)groep. Om een paar voorbeelden te geven van wat we kunnen verzorgen: 
 
  • Een verbindende 3,5 uur durende Tantra introductie workshop georganiseerd door een jarige die de dankbaarheid voor Tantra in haar/zijn leven graag wil delen met zijn/haar vrienden.
 
  • Marije verzorgt ook lezingen over Tantra: o.a. bijvoorbeeld voor het Zweefcafé in Tivoli, Utrecht, waar ze in bijzijn van 300 bezoekers in debat ging met een wetenschapper over (het nut van) emoties.
 
  • Een 5 uur durend programma over gevoeligheid en intuïtie in contact met cliënten voor een bureau voor jeugdhulpverlening
 
  • Een tweedaagse training over ‘aanraken’ voor een groep vrienden (plus aanhang) die elkaar had leren kennen tijdens een retraite
 
Goed om rekening mee te houden:
 
Om Tantra te beoefenen ben je zo helder en wakker mogelijk, dus is een workshop altijd alcoholvrij. Omdat de meeste mensen geen avondmensen zijn, plannen we workshops het liefst overdag in. (Interactieve) lezingen kunnen eventueel ook ‘s avonds. 
 
Hou er rekening mee dat je je activiteit ruim op tijd inplant, en dat we – vanwege onze eigen trainingen en retraites – niet vaak in het weekend beschikbaar zijn. 
 
Prijzen starten bij €1199 voor een 3,5 uur durende workshop voor een privé groep tot 12 personen, exclusief reiskosten en eventuele huur van de locatie. 
 
Jullie verzorgen zelf de benodigde materialen zoals matjes en meditatiekussens. 
 
Interesse? 
Neem contact met ons op of stuur ons een mail met wat informatie over de groep waar je iets voor wilt organiseren, je verlangens over het programma, de locatie en een voorstel voor data. 

Soms krijgen we de vraag of we een telefonische intake kunnen inplannen. 

We merken dat de vragen die tijdens een intake worden gesteld meestal gedreven zijn door spanning en de wens om die spanning weg te nemen. Maar het is helemaal oké om van tevoren wat zenuwachtig te zijn. En ook heel normaal: je gaat iets nieuws doen, en nieuwe ervaringen vinden per definitie plaats buiten je comfortzone. 

We merken dat telefonische intakes veel tijd kosten – alleen al om ze in te plannen in onze drukke levens – en niet zo veel bijdragen aan de kwaliteit van ons werk. Daarom zijn we ermee gestopt.

Aan het begin van jullie sessie nemen we altijd eerst tijd om te bespreken wat er speelt in jullie relatie, en ook om jullie (individuele) verlangens te horen. Tijdens de sessie zullen we hierop terugkomen, zodat jullie mogelijk een nieuwe stap kunnen zetten in de patronen die in jullie relatie zijn ontstaan.

In deze FAQ vind je ook uitgebreide informatie over wat je kunt verwachten tijdens een privé sessie. 

Vind je geen antwoord op jouw vraag in de FAQ of heb je het toch even nodig om contact met ons te hebben zodat je met een goed gevoel een sessie of training kunt boeken? Stuur ons dan een mailtje via info @ avondvolaandacht.nl. Laat ons in die mail ook even weten bij wie je jullie sessie zou willen doen.

Dan koppelen we je aan jouw trainer en zorgen we ervoor dat jouw vragen worden beantwoord.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.