Privé Tantra workshop voor stellen in Leeuwarden

Vermoed je dat er meer mogelijk is in jullie relatie? Meer avontuur, meer waarheid. Verbinding. Diepte. Sensualiteit. Intimiteit…

In een Avond vol Aandacht maak je samen met je geliefde kennis met de weldaad van Tantra in je relatie. 

In deze 3 uur durende privé sessie ontdek je hoe je meer intimiteit en sensualiteit toe kunt laten in contact met jezelf, en je partner. 

Met ‘het leukste huiswerk ever’ krijgen jullie waardevol gereedschap in handen om thuis verder te oefenen om vrij en verbonden te zijn.

Liefs,
Minie

Direct thuis de weldaad van Tantra ervaren?

Download onze gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’. Je ontvangt deze 25 min. durende Tantra oefening direct in je inbox. 

Over Minie van Duijn

“Ik durf eindelijk te ontspannen.”

In plaats van alles – onbewust – van tevoren steeds vast te zetten en te bedenken, kijk ik steeds vaker in het moment: wat wil er hier en nu gebeuren? Ik sta nu zo veel opener en nieuwsgieriger in het leven.

Nu – met mijn 49 jaar, drie kinderen en jaren van Tantra beoefenen later – kijk ik niet meer zozeer van buitenaf naar mijn lichaam, maar ervaar ik haar van binnenuit.

Ik ben, naast een ervaren Tantrika, ook lichaamsgericht psychotherapeut met mijn eigen praktijk in Leeuwarden. Ik zal jullie tijdens jullie privé Tantra sessie liefdevol en stevig begeleiden, terwijl jullie alsmaar aan het roer blijven.

Prive Tantra voor Stellen

Wat deelnemers zeggen

4.7/5

Beluister de Avond vol Aandacht Podcast:

Alle onderwerpen in onze podcast zijn uit het leven gegrepen: ons eigen, of dat van onze cliënten. Zet ons op tijdens een autorit, een avondje vrij, of luister samen.Vergeet niet jezelf te abonneren en/of ons een 5* review te geven; veel dank!

Het interview met Minie in de Leeuwarder Courant:

De Avond vol Aandacht Tantra Trainingen

Liefde en intimiteit gedijt bij veel aandacht. In onze sessies begeleiden we jullie privé, drie uur lang.
We bieden ook een intensief halfjaar traject – en van alles er tussen in.

Veelgestelde vragen

In een Avond vol Aandacht maak je samen met je geliefde kennis met Tantra. Je krijgt drie uur lang samen privéles van mij, Minie. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen, niet alleen als Tantrika, ook als psychotherapeut. 

In een Avond vol Aandacht is alle ruimte voor jullie: jullie vragen, jullie ervaringen, jullie verlangens. We beginnen met samen mediteren. Vervolgens zal ik jullie iets vertellen over Tantra. Daarna gaan jullie vooral veel samen oefenen. 

Tijdens deze privé sessie ga je niet uit de kleren en ik zal jullie ook niet vragen om te gaan vrijen. Je bent telkens vrij om te beslissen of je een oefening wilt doen of niet.

Om een Avond vol Aandacht te kunnen doen, hoef je geen ervaring te hebben met welk spiritueel pad dan ook.

Het enige wat het van je vraagt, is interesse in je eigen ervaringen en die van je partner. De oefeningen kun je vervolgens eenvoudig thuis herhalen en onderdeel laten worden van jullie samenzijn. Lees verder en boek een privé sessie.

Een Avond vol Aandacht is voor álle stellen die interesse hebben om meer intimiteit en ontspanning toe te laten in hun relatie. Alle genders even welkom. Liefde is liefde. 

Je hoeft elkaar niet al jaren te kennen om een Avond vol Aandacht te komen doen. Misschien willen jullie je nieuwe relatie juist graag beginnen met meer waarheid en diepte: van harte welkom! 

Als jullie al langer bij elkaar zijn, dan geeft Tantra jullie de mogelijkheid om elkaar weer op een nieuwe, frisse manier te ontmoeten. Het is onze ervaring dat er nog heel veel nieuws is te ontmoeten in je geliefde, óók als je denkt elkaar door en door te kennen.

Voor deze sessies hoef je geen ervaring met Tantra of een ander spiritueel pad te hebben. Wat wel belangrijk is, is je interesse in je eigen interne wereld en in die van je partner. Als je al ervaring hebt met Tantra, dan kan je deze privé sessie gebruiken om je beoefening verder te verdiepen. Je kan dan ook mee doen aan een van onze vervolgtrainingen.

Spreekt één van jullie geen Nederlands, dan doen we de Avond vol Aandacht in het Engels. Boek hier je privé sessie.

We drinken eerst samen een kopje thee. Daarna begeleiden we jullie in een meditatie waarin je wat tijd neemt om te wennen en te landen. Aansluitend zul ik iets vertellen over Tantra. Daarna gaan jullie vooral veel samen oefenen.

Sommige van de oefeningen die we aanbieden zijn ‘nieuw’; uit het domein van de neo Tantra. Ik leer jullie onder andere een contactoefening die de intimiteit in mijn relaties heel erg heeft verdiept. We doen ook een aantal vormen van lichaamswerk. Ook leer ik jullie een eeuwenoude Tantrische ademtechniek, die je kan helpen om meer overgave te ervaren.

Alle oefeningen samen geven een goed beeld van de werking die Tantra kan hebben op je leven en jullie relatie.

De titel ‘Avond vol Aandacht’ verwijst naar de mogelijkheid om samen thuis te ontspannen en tegelijkertijd in contact te blijven; met jezelf en elkaar. Meestal, als we ontspannen, gaan we ‘uit’. We verdwijnen bijvoorbeeld in Netflix of in een goed boek. En dan is er geen contact. Maar als we wakker zijn, en aanwezig, zijn we vaak weer heel druk bezig. 

In Tantra oefenen we om onszelf te ontspannen, terwijl we in contact blijven.

Aan het eind van de sessie geven we jullie een huiswerkopdracht mee ‘for life’. We hopen jullie hiermee te inspireren om intimiteit bovenaan jullie to do lijstje te zetten 🙂 Bekijk vooral ook Marije’s filmpje op onze pagina over privé sessies.

In onze Tantra sessies en Tantra trainingen leer je hoe je samen met je partner meer intimiteit en sensuele stroom kunt ervaren in jullie relatie. 

De meeste stellen beginnen bij ons met een privé sessie, onder één van onze ervaren begeleiders.

Veel stellen zijn enthousiast over hun ervaring en willen meer. Daarom geven we ook trainingen, die we speciaal toegankelijk willen maken voor mensen met een druk leven. 

Het logische vervolg op zo’n privé sessie is onze vitale tweedaagse relatietraining Goud. Daarna ben je welkom in ons halfjaar traject waarin je samen gaat bloeien in seks: a Meeting of Two Oceans

Onze zomerse Familieretraite is een categorie apart. Daarin ontmoet je jezelf en je geliefde weer als nieuw, terwijl jullie kinderen hun eigen avonturen beleven. 

Alles op een rijtje zien? Hier vind je ons complete aanbod.

Heb je een andere vraag? We hebben hier nog veel meer antwoorden op veelgestelde vragen.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.