Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Tantra privé sessies 
voor stellen

Meer ontspanning en diepte in jullie relatie

Maak samen met je geliefde kennis met de weldaad van Tantra in jullie relatie. Tijdens een ‘Avond vol Aandacht’ krijgen jullie privéles van één van de ervaren begeleidsters uit ons team, op verschillende locaties in Nederland.

Deze Tantra privé sessies voor koppels duren drie uur en vinden plaats in een rustige, ontspannen setting; avontuurlijk, maar ook veilig. Je kleren blijven aan 😉

We leren jullie tools waarmee jullie meer ontspanning en diepte kunnen ervaren in jullie contact. Oók als jullie vrijen.

Na deze sessie hebben jullie – denken we – een aardig beeld van wat de beoefening van Tantra voor jou en jullie relatie zou kunnen betekenen. 

Aan het eind van dit avontuur geven we jullie een heldere huiswerkopdracht mee naar huis. Je ontvangt ook onze gratis ‘after serie’. Hiermee willen we jullie inspireren en ondersteunen om jullie intimiteit ook thuis verder te verdiepen. 

Video afspelen

Voor wie is zo'n Tantra privé sessie?

Jullie zijn welkom als je elkaar al veertig jaar kent. En ook als jullie (m/v, m/m, v/v) elkaar nog maar net twee maanden geleden hebt ontmoet. 

Veel stellen die een Avond vol Aandacht bij ons komen doen, hebben een druk leven waarin ze een veeleisende carrière combineren met de zorg voor hun gezin. Om alle ballen in de lucht te houden, blijft er soms weinig ruimte over voor intiem contact.

Hoe kan je in de hectiek van alledag elkaar echt ontmoeten? Op zo’n manier dat jullie intimiteit niet het volgende punt op je to do lijst wordt, maar tijd voor jou?

Tijd voor jullie allebei om te ontspannen, om je te laven aan jullie contact, en je over te geven aan het moment… Dat is wat we in een Avond vol Aandacht beoefenen.

Geen ervaring nodig

Eigenlijk heb je vooral interesse en nieuwsgierigheid nodig. Geen probleem dus als je geen ervaring hebt met Tantra of ander spiritueel werk. Het programma is zo ontworpen dat goed het te doen is voor mensen zonder ervaring én uitdagend voor mensen met.

Spreekt één van jullie geen Nederlands? We do speak English.

Wie begeleidt ons?

Wij – Marije, Martine, Minie, Adinda & Irene – hebben allemaal jarenlange ervaring in zowel de beoefening van Tantra als het begeleiden van anderen op dit pad. We kennen elkaar van de prachtige groepsretraites van het Centrum voor Tantra. Eerst jarenlang als student en nu (ook) als staflid; trainer of assistent, in deze groepsretraites. 

Hiernaast hebben we ervaring, en vaak ook een lopende praktijk als coach, therapeut of psycholoog. We laten ons regelmatig bijscholen en ontvangen begeleiding van andere leraren, therapeuten en coaches. Omdat wij onszelf voortdurend blijven ontwikkelen, ontvangen jullie in onze Tantra privé sessies begeleiding van hoog niveau. 

 

Marije, geeft sessies in Amsterdam
Martine, geeft sessies in Amsterdam
Minie, geeft sessies in Leeuwarden
Adinda, geeft sessies in Eefde
prive tantra voor stellen
Irene, geeft sessies in Amelisweerd

Praktisch

Locatie: je kunt op verschillende plekken in Nederland terecht voor een Avond vol Aandacht Tantra privé sessie:

Marije & Martine begeleiden je in Amsterdam
Minie in Leeuwarden
Adinda in Eefde (bij Zutphen)
Irene in Amelisweerd (vlakbij Utrecht)

Onze privé sessies vinden plaats in fijne ruimtes die van alle gemakken voorzien zijn.
Na je boeking krijg je onze adresgegevens. Als je vragen hebt, kan je hier contact met ons opnemen.

Prijzen: Tussen 399 en 499 euro, inclusief 21% btw – afhankelijk van de locatie. Klik op een sessie in onze online agenda en je ziet direct de prijs.

Data: In onze online agenda zie je direct al onze mogelijkheden. Hoewel het een Avond vol Aandacht heet, kun je bij ons vaker overdag terecht. Eigenlijk prettiger, omdat we veel ontspannende oefeningen doen. 

Voorwaarden: Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

Wat deelnemers zeggen

4.7/5

Beluister onze podcast over Tantra in je Relatie:

Direct thuis de weldaad van Tantra ervaren?

Download onze gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’ en ervaar hoe je meer intimiteit ervaart in je relatie, gewoon thuis.

Veelgestelde vragen over onze Tantra privé sessies:

Je doet deze privé sessie helemaal op een manier die bij je past. Een blessure is geen probleem. We hebben allerlei fijne materialen om het je gemakkelijk te maken, zodat je lijf kan ontspannen. Misschien wil je er af en toe lekker bij gaan liggen; dat is helemaal oké.

Tantra gaat over ontspannen, en we ondersteunen je graag om goed naar je lijf te luisteren. 

Tja, in een liefdesrelatie zullen zich ongetwijfeld soms ook lastiger periodes aandienen. Je kan dan makkelijk denken dat er iets misgaat. Of dat je toch bij de verkeerde bent.

Maar dat is maar zeer de vraag. Afstand creëert makkelijk onbegrip en misverstanden. Voor je het weet geloof je jouw projecties op de ander, en maak je van de ander de bron van je ongeluk. 

In een AvA zoek je elkaar weer op. En wij zijn er voor jullie, als het soms even zoeken is. Stevig en liefdevol zullen we jullie begeleiden om elkaar weer met frisse ogen te zien. Vaak opent dat een ruimte waarin de liefde weer voller kan stromen. 

Heel leuk! Onze Avonden vol Aandacht worden heel vaak cadeau gedaan, en meestal pakt het goed uit – zelfs bij partners die niet speciaal geïnteresseerd zijn in spiritualiteit.

Tantra is heel erg ‘down to earth’. Ja, we werken met energie. Maar dat is iets wat je in meer of mindere mate kan voelen in je lijf. Het is (meestal) niet iets paars in je aura. Je hoeft niets speciaals te ervaren of ergens in te geloven. Liever niet juist.

Misschien ook goed om te weten: we zullen je nooit proberen over te halen om iets te doen wat je niet echt zelf ook wil. Tantra gaat over dichtbij jezelf blijven, en jezelf niet forceren. Dat doen we al genoeg in het leven!
Als je twijfelt, neem dan even contact met ons op.

Oh, en we sturen je met liefde een mooie kaart toe om je cadeau in te ‘verpakken’. 

Ga naar onze online agenda, klik op een sessie of training en je ziet direct de prijs.

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan in de FAQ of neem contact met ons op.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.