Onze privé sessies

Meer ontspanning en diepte  in jullie relatie

In een Avond vol Aandacht maak je samen met je geliefde kennis met de weldaad van Tantra, onder onze ervaren begeleiding.

Deze privé sessie – die we ondanks de naam ook graag overdag aanbieden – duurt drie uur, en vindt plaats in een rustige, ontspannen setting. Avontuurlijk, maar ook veilig. Je kleren blijven aan, en wij zullen jullie niet vragen om ter plekke te gaan vrijen.

De beoefeningen die we jullie leren, ondersteunen je om meer ontspanning en diepte te ervaren in jullie contact. Je krijgt waardevol gereedschap in handen waarmee je in jullie dagelijks leven meer intimiteit kunnen ervaren: óók tijdens het vrijen.

Na deze sessie hebben jullie, denken we, een aardig beeld van wat de beoefening van Tantra voor jullie relatie zou kunnen betekenen.

Met een heldere huiswerkopdracht en onze gratis ‘after’ email serie willen we jullie inspireren en ondersteunen om thuis te blijven oefenen.

Video afspelen

Voor wie is het?

Jullie zijn welkom als je elkaar al veertig jaar kent. En ook als jullie (m/v, m/m, v/v) elkaar nog maar net twee maanden geleden hebt ontmoet. 

Veel stellen die een Avond vol Aandacht bij ons komen doen, hebben een druk leven waarin ze een veeleisende carrière combineren met de zorg voor hun gezin. Om alle ballen in de lucht te houden, blijft er soms te weinig ruimte over voor intiem contact.

Hoe kan je in de hectiek van alledag elkaar toch echt ontmoeten? Op een manier dat jullie intimiteit niet het volgende punt op je to do lijst wordt, maar tijd voor jou?

Tijd voor jullie allebei om te ontspannen, om je te laven aan jullie contact, en je over te geven aan het moment… Dat is wat we in een Avond vol Aandacht beoefenen.

Daarvoor heb je vooral interesse en nieuwsgierigheid nodig. Geen probleem dus als je geen ervaring hebt met Tantra of ander spiritueel werk. Het programma is zo ontworpen dat goed het te doen is voor mensen zonder ervaring én uitdagend voor mensen met.

Spreekt één van jullie geen Nederlands? We do speak English.

Wie begeleidt ons?

Wij – Marije, Martine, Minie en Adinda – hebben allemaal jarenlange ervaring in zowel de beoefening van Tantra als het begeleiden van anderen op dit pad. We zijn allemaal ‘opgeleid’ aan het Centrum voor Tantra, waar we ook onderdeel zijn van de staf, als trainer of als assistent. 

Hiernaast hebben we ervaring en vaak ook een lopende praktijk, als therapeut, psycholoog of coach. We laten ons regelmatig bijscholen en ontvangen zelf ook begeleiding van andere leraren, therapeuten en coaches. Door onszelf voortdurend te blijven ontwikkelen, krijgen jullie begeleiding van hoog niveau.

 

Marije, Amsterdam

Martine, Amsterdam

Minie, Leeuwarden

Adinda, Eefde

Praktisch

Locatie: je kunt op verschillende plekken in Nederland terecht voor een Avond vol Aandacht privé sessie:

Marije & Martine begeleiden je in Amsterdam
Minie in Leeuwarden
Adinda in Eefde (bij Zutphen)

Onze privé sessies vinden plaats in fijne ruimtes die van alle gemakken voorzien zijn.
Na je boeking krijg je onze adresgegevens.

Prijs: tussen €395 en €475 inclusief 21% btw, afhankelijk van de locatie.

Data: In onze agenda zie je direct al onze mogelijkheden. Hoewel het een Avond vol Aandacht heet, kun je ook vaak overdag terecht. Eigenlijk vaak prettiger, omdat we veel ontspannende oefeningen doen en je overdag makkelijker wakker blijft;-)

Voorwaarden: Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

Wat deelnemers zeggen

4.7/5

Beluister onze podcast:

Direct thuis de weldaad van Tantra ervaren?

Download onze gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’ en ervaar hoe je meer intimiteit kunt ervaren, gewoon thuis, tussen de bedrijven door.

Veelgestelde vragen

Je doet deze privé sessie helemaal op een manier die bij je past. Een blessure is geen probleem. We hebben allerlei fijne materialen om het je gemakkelijk te maken, zodat je lijf kan ontspannen. Misschien wil je er af en toe lekker bij gaan liggen; dat is helemaal oké.

Tantra gaat over ontspannen, en we ondersteunen je graag om goed naar je lijf te luisteren. 

Tja, in een liefdesrelatie zullen zich ongetwijfeld soms ook lastiger periodes aandienen. Je kan dan makkelijk denken dat er iets misgaat. Of dat je toch bij de verkeerde bent.

Maar dat is maar zeer de vraag. Afstand creëert makkelijk onbegrip en misverstanden. Voor je het weet geloof je jouw projecties op de ander, en maak je van de ander de bron van je ongeluk. 

In een AvA zoek je elkaar weer op. En wij zijn er voor jullie, als het soms even zoeken is. Stevig en liefdevol zullen we jullie begeleiden om elkaar weer met frisse ogen te zien. Vaak opent dat een ruimte waarin de liefde weer voller kan stromen. 

Heel leuk! Onze Avonden vol Aandacht worden heel vaak cadeau gedaan, en meestal pakt het goed uit – zelfs bij partners die niet speciaal geïnteresseerd zijn in spiritualiteit.

Tantra is heel erg ‘down to earth’. Ja, we werken met energie. Maar dat is iets wat je in meer of mindere mate kan voelen in je lijf. Het is (meestal) niet iets paars in je aura. Je hoeft niets speciaals te ervaren of ergens in te geloven. Liever niet juist.

Misschien ook goed om te weten: we zullen je nooit proberen over te halen om iets te doen wat je niet echt zelf ook wil. Tantra gaat over dichtbij jezelf blijven, en jezelf niet forceren. Dat doen we al genoeg in het leven!
Als je twijfelt, neem dan even contact met ons op.

Oh, en we sturen je met liefde een mooie kaart toe om je cadeau in te ‘verpakken’. 

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan hier