Search
Close this search box.

Waarom gaat mijn partner (of ik) vreemd?

Deze AvA podcast episode gaat over vreemdgaan: vaak een lastige en pijnlijke gebeurtenis in een relatie. Het speelt regelmatig bij de stellen die bij me komen.

Wat maakt nou dat we vreemdgaan, zelfs al willen we onze geliefde vaak helemaal niet kwijt?

Uiteraard overleven niet alle relaties een affaire; soms is de vertrouwensbreuk te groot. Maar er zit ook potentie in. Want veel geliefden die te maken hebben gehad met ontrouw van hun partner, erkennen wel dat er al een tijdje iets niet helemaal meer in balans was in hun relatie.

Misschien besluiten jullie om samen te blijven. Dan zullen jullie hopelijk op onderzoek uit willen gaan naar wat er speelt in jullie relatie. En zo geeft deze potentieel pijnlijke gebeurtenis jullie een prachtig cadeau: de mogelijkheid om samen te groeien.

Misschien zijn jullie vervolgens één van die stellen die een Avond vol Aandacht bij me boekt, vanuit het verlangen om elkaar op een dieper niveau te ontmoeten. Om contact te ervaren waarvoor je niks hoeft te maken of presteren.

In die open, vrije ruimte die dan ontstaat, kan je jezelf en je geliefde weer ontmoeten als nieuw.

 

Beluister m’n podcast over vreemdgaan

‘Soms betekent vreemdgaan niet het einde van een relatie, maar juist een nieuw begin’

Vergeet niet om sterren aan ons uit te delen en jezelf te abonneren op de AvA podcast. Dankjewel!

Samen met je geliefde kennismaken met Tantra?

Verras jezelf en je partner met een verdieping in jullie relatie: boek een privé sessie onder begeleiding van een van de ervaren vrouwen uit ons team. 

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.