Wat er voor nodig is om je relatie te laten bloeien

Ik ontmoette mijn geliefde Jeroen Biegstraaten in 2004. Bijna 20 jaar lang al relateren we met een partner die we afwisselend ervaren als de heerlijkste én als de lastigste persoon ter wereld. Gelukkig ontdekten we samen Tantra in 2007, en leerden we de stormen en de passie van onze relatie beter navigeren. Sinds 2014 geven we les in Tantra.

Voor onze podcast hadden we een lief, openend gesprek over liefdesrelaties; iets waar we allebei een groot hart voor voelen. (en ik denk ook wel expert in zijn;-)

Als je verliefd bent, is er een enorm verlangen naar contact. Een vanzelfsprekende interesse. Je energie gaat helemaal ‘aan’ als je de ander ziet. 

Dat verandert vaak na verloop van tijd. Gelukkig maar; het is ook knap vermoeiend om alsmaar zo met die ander bezig te zijn. Er komt weer meer ruimte voor jezelf. 

Maar soms betekent dat ook meer afstand, of juist geknetter (zoals bij ons;-). Als er genoeg liefde is, kan je dit samen wel hebben… maar: hoe blijf je die liefde voelen en voeden? Ook als de ander een tijdje niet je ideale partner is?

Veel stellen ervaren na de initiële verliefdheidsperiode dat hun relatie iets nodig heeft. En wij hebben wel een idee wat…

Beluister onze podcast over liefdesrelaties:

In deze episode spreekt Jeroen o.a. over een simpele ’techniek’ waardoor onze relatie tot bloei is gekomen – en die je direct kunt toepassen in je leven.

Tijd voor Goud in je Relatie

Veel stellen voelen dat hun relatie iets nodig heeft… maar wat precies? Na een Avond vol Aandacht privé sessie zijn jullie van harte welkom in onze vitale, tweedaagse relatietraining ‘Goud’. Daarin leren we jullie een aantal waardevolle technieken die ons – in bijna 20 jaar stormachtig relateren – erg hebben geholpen om in contact te blijven. In eerste instantie met onszelf, en van daaruit met elkaar.

Nou klinkt dit allemaal een beetje serieus misschien, maar na zo’n tien edities durven we wel te zeggen dat we ook veel plezier zullen hebben. Want zoals we in Tantra ‘werken aan je relatie’; dat is zo verdiepend, verbindend, openend… dan gaat meestal als vanzelf ook de humor, speelsheid en lichtheid weer stromen.

In de podcast vertellen we ook over de grote waarde van een aantal dagen lang samen oefenen en uithangen in een Tantrisch veld van gelijkgestemden, zoals we doen in onze trainingen. Hier kom je op een plek van verbinding waar je samen thuis niet zo snel aanbelandt. 

De komende edities van Goud:

Leer onze ‘best practices’ om vrijheid én verbinding te ervaren in jullie relatie.  

Hieronder vind je de komende edities van deze tweedaagse stadsretraite in Amsterdam Noord.
Plek voor max 10 deelnemende stellen.

01 - 02 mrt 2024
09:30 - 17:00 uur
Goud
Onze vitale tweedaagse training voor meer intimiteit, ontspanning en genot in jullie relatie - met Marije & Jeroen. Deze prijs is voor jullie samen, en inclusief koffie & thee, twee keer een gezonde vegetarische lunch & lekkers.
9 plekken beschikbaar
€ 749
ReserverenBekijk

Thuis kennis maken met Tantra?

Klik op de button en ontvang de gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’ direct in je inbox.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.