Search
Close this search box.

Crazy Sexy Lazy

‘Verlangen jullie naar spetterende seks?
Vergeet de one night stands en duik dieper in jullie relatie.’

In Crazy Sexy Lazy nemen wij – Jeroen en Marije – jullie mee op reis langs de drie essentiële ingrediënten voor stromende seks in jullie relatie.

In de 20 jaar dat wij samen zijn, zijn we door allerlei fases heen bewogen in onze seksualiteit. Van verliefde tienerseks, door een maatjes-fase (oftewel: geen seks) naar een volwassen seksualiteit. Nu ervaren we meer vervulling, verbinding en stroming dan ooit.

CSL is voor stellen die nieuwsgierig zijn naar fijnere seks. En heel geschikt als opstapje naar onze intensieve training over seksualiteit ‘a Meeting of Two Oceans‘.

 (Een beetje) ervaring met Tantra is een voorwaarde.

Seks verandert als je langer bij elkaar bent. Hier is waarom:

In de verliefdheidsfase van een relatie stroomt seks vaak helemaal vanzelf. Alles sprankelt. Je bent supernieuwsgierig naar deze hele speciale ander. Alles in jou staat ‘aan’ en is wakker als jullie samen zijn. Het sizzelt en het knettert en je vrijt de pannen van het dak.

Na verloop van tijd, als jullie allebei voelen: ‘Dit is het’, dan vloeit deze fase geleidelijk over in de volgende: die van een duurzame, veilige verbinding, waarin jullie je leven samen vormgeven. Dit is een natuurlijk proces, waar je van alles in tegen kan komen.

De intieme vurige, vanzelfsprekende seksuele stroom uit het begin zwakt soms wat af. Die heeft immers haar (biologische) werk gedaan: jullie zijn samen. Soms stokt ze zelfs helemaal, zoals bij ons een tijd lang gebeurde. Dat kan heel verwarrend zijn. Is er dan toch iets mis met jou, je geliefde of jullie relatie?

Welkom in de volgende fase

Ons antwoord is: er is met niemand iets mis. Jullie relatie gaat eenvoudigweg naar een volgende fase. 

Als jullie gaan settelen, gaan jullie naast de rol van minnaars ook andere rollen vervullen. Die van huisgenoten, ouders of misschien zelfs collega’s, zoals wij. De verschillen tussen jullie worden kleiner en dat heeft invloed op de seksuele stroom. 

Een rivier stroomt van hoog naar laag; de energie in de batterij van de plus- naar de minpool. En die energie stroomt harder naarmate de verschillen groter zijn. In het begin is dat verschil tussen jullie er vanzelfsprekend. Maar in al jullie gezamenlijke nieuwe rollen, zwakt die polariteit vaak wat af. En dan veranderd jullie seksuele ontmoeting. Het idee dat er dan iets fout gaat, kan die stroom soms helemaal doen stokken. 

Maar het enige wat er aan de hand is, is dat jullie verbinding kennelijk veilig genoeg is voor oude patronen om aan de oppervlakte te komen. Eigenlijk goed nieuws; want zo krijg je de mogelijkheid om die te helen. Om jezelf en het leven dieper te leren kennen.

Seks kan in deze fase schaars, vluchtig en oppervlakkig worden, maar zich óók juist heel erg verdiepen. Dan is het misschien niet langer de brandende kracht die jullie naar elkaar toe trekt, maar een verdiepende en verspreidende stroom waarin jullie liefde zich uitdrukt. In lust en liefde. 

Jullie seks heeft zo de potentie om veel bevredigender en vervullender te worden dan al je one night stands bij elkaar…

Voor wie is deze Tantra Training?

Deze Tantra training is voor stellen die zin hebben om zichzelf en elkaar (nog dieper) te leren kennen via seksualiteit. 

Misschien is seks soms ingewikkeld, misschien beleven jullie er heel veel plezier aan. De beoefeningen die we jullie aanbieden zullen je helpen om (nog) meer stroming te ervaren in jullie seksuele ontmoeting.

In ‘Crazy Sexy Lazy’ nemen we jullie mee op een reis langs 3 onmisbare ingrediënten voor stromende seks in een langere relatie. Deze dag is mogelijk een heerlijk opstapje naar ‘a Meeting of Two Oceans‘: een intensief proces waarin we stellen begeleiden op hun pad naar meer volwassen seks.

Om mee te kunnen doen, is enige ervaring met Tantra een vereiste. Als jullie nooit eerder iets met Tantra deden, dan vragen we jullie om eerst een Avond vol Aandacht (privé introductie tot Tantra) te doen. Dat biedt een goede basis van waaruit we verder werken in CSL.

Als je eraan twijfelt of deze training geschikt voor jullie is, neem dan even contact met ons op

Beluister de Avond vol Aandacht Podcast:

Marije: ‘Leren over seks; ik dacht altijd dat je het gewoon maar moest kunnen. Zonder enige kennis die verder gaat dan ‘zo rol je een condoom om’, wordt je de jungle in gestuurd. In Tantra leerde ik dat er heel veel groei, ontspanning en heling mogelijk is op deze aller intiemste plek van ons leven. ‘

In deze aflevering van de Avond vol Aandacht podcast blikken wij samen terug op de eerste editie van ‘a Meeting of Two Oceans.’ Een aantal deelnemers aan deze training over seksualiteit stuurden ons, op ons verzoek, een voice appje over hun ervaringen. Fragmenten daarvan laten we in deze aflevering ook horen. Enjoy!

Waarom in een groep?

Alle oefeningen die we jullie bieden, zal je doen met je eigen partner. 

Waarom zou je dit dan doen in een groep, vraag je jezelf misschien af? Het kan al een best spannend idee zijn om jezelf zo aan je eigen partner te laten zien, laat staan aan onbekende anderen. Maar het kan heel fijn zijn om andere stellen te ontmoeten. Hen te horen over hun uitdagingen en manieren om het leven samen te vieren.

Om dit proces te ondersteunen is het belangrijk dat het prettig en vertrouwd is. Wij zullen dus nooit druk op je leggen om iets te doen wat je niet werkelijk zelf ook zou willen. En natuurlijk blijft wat er in de zaal gebeurt of gezegd wordt, in de zaal.

Praktisch

Investering Deze Tantra dag kost €379,- per koppel (incl btw). Deze prijs is inclusief koffie & thee, lekkers en een gezonde vegetarische lunch.*

Aantal Er is plek voor maximaal 10 stellen.

Data We geven deze training komende tijd op 13 september en 25 oktober ’24. Je kunt je altijd op de wachtlijst laten plaatsen, mocht een editie vol zitten.

Tijden Het programma duurt van 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 09:30). Na 17:00 uur is er nog tijd om wat na te praten en ruimen we gezamenlijk op. Je verlaat uiterlijk om 17:30 het pand.

Adres Asterweg 20 G, Amsterdam Noord

Eten Wij zorgen voor een heerlijke, gezonde en vegetarische lunch*. Misschien wil je samen uit eten na deze training: we sturen je een paar leuke restaurant tips.

Overnachten CSL kan een leuke aanleiding zijn voor een weekendje Amsterdam. We raden de stijlvolle en speelse hotels Sir Adam Hotel & Bunk Hotel aan; beiden op loopafstand vanaf onze locatie. 

Voorwaarden Lees hier de annuleringsvoorwaarden. Na jullie inschrijving via de knop hieronder, ontvangen jullie alle praktische informatie over deze dag en een factuur, eventueel op naam van je bedrijf.

* Heb je voedselallergieën? Laat het ons weten bij je aanmelding.

Direct thuis de weldaad van Tantra ervaren?

Download onze gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’, en ervaar hoe je meer intimiteit kunt ervaren. Gewoon thuis, tussen de bedrijven door.

Veelgestelde vragen

CSL is voor stellen die al wat ervaring hebben met Tantra. Dat mag ook bij andere scholen zijn. 
Ben je helemaal nieuw in de wereld van Tantra, lichaamswerk of persoonlijke ontwikkeling? Kom dan eerst een privé sessie bij ons doen. 

Tja, als je relatie langer duurt, zullen er zich ongetwijfeld soms ook lastiger periodes aandienen. Je kan dan makkelijk denken dat er iets misgaat. Of dat je toch bij de verkeerde bent. Maar dat is maar zeer de vraag.

Als je weer kunt zien wie de ander allemaal nog méér is, opent dat vaak weer nieuwe ruimte waarin de liefde weer voller kan stromen.

In CSL maken jullie een dag van jullie tijd vrij voor jullie intieme relatie. Jullie zoeken elkaar weer op; precies daar waar het wél wil stromen. En wij zijn er voor jullie als het niet vanzelf gaat. 

Iedereen doet CSL met zijn of haar lichaam, in een tempo dat bij je past. Een blessure is geen enkel probleem. We hebben allerlei fijne materialen om het je gemakkelijk te maken, zodat je lijf kan ontspannen. Eventueel pakken jullie er stoelen bij, terwijl andere stellen misschien op een meditatiekussen zitten. Dat is oké.

Heel leuk! Check wel even met je geliefde of zoiets iets voor hem/haar/hen is. Als je twijfelt, neem dan even contact met ons op. Voor CSL vragen we dat je tenminste een beetje ervaring hebt met Tantra. Als die er nog niet is, raden we aan om eerst een privé sessie te boeken; ook een mooi cadeau.

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan hier.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.