Search
Close this search box.

Mannen zijn niet te vertrouwen.

Hey man, 
Hoor jij jezelf wel eens één van deze dingen zeggen of denken:

“Ik ga liever om met vrouwen, die begrijpen me beter.”

“Ik ben eigenlijk bang voor andere mannen… ik vertrouw ze niet… ik heb slechte ervaringen”

“Mannen zijn de oorzaak van alle problemen, ze voelen niet, ze denken alleen maar aan zichzelf.”

Dan heb ik een vraag voor je: 

“Wat is er met je gebeurt dat je zo over je eigen sekse bent gaan denken?”

En ik nodig je met mijn hele hart uit om eerlijk te kijken. Want het zijn pijnlijke uitspraken. Mannen komen er niet al te best in af. Terwijl je er zelf één bent… Wat zegt dat over hoe je jezelf ziet?

In de AvA Podcast MannenSpecial breek ik een lans voor het samen zijn met mannen. Voor je eigen geluk. En voor het geluk in je relatie. Want een man die goed in zijn mannenlijf zit, is een geschenk aan de relatie (net zoals een vrouw die goed in haar vrouwenlijf zit, en alle andere varianten die er bestaan).

Hug,
Jeroen

Beluister de AvA MannenSpecial podcast:

MannenKracht Festival

6-8 september ’24 | 140 mannen | Wijhe  

Vuur in je hart, kracht in je lijf, broederschap in je Leven 

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.