Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe krijg ik fijnere seks?

In deze juicy aflevering van Club Dogma bespreken Thijs en Andries met Jeroen Biegstraaten drie grote thema’s: mannenkracht, tantra en seksualiteit. 

Hoe is het om in deze tijd man te zijn? En hoe kom je bij je ondergronds geraakte levensenergie, ofwel: je seksuele energie? Jeroen deelt ook  praktische tips, o.a. over hoe je je seksleven op een eenvoudige manier verrijkt.

Jeroen: “We zijn allemaal heel erg hetzelfde, maar ook heel verschillend. We hebben in de kern dezelfde behoeftes: liefde, zingeving, lust, verdieping, verbinding, noem maar op. Maar de voorkeursvorm waarin je die vervuld wilt, is voor iedereen heel anders. Ik hou bijvoorbeeld van metal, Marije van zwoele muziek. Dit speelt sterk tussen geliefden. Als je je dan gaat aanpassen aan elkaar, dan stagneert de energie. Dit is wat ik graag doe: mensen begeleiden om hun vitale, seksuele energie voller te laten stromen. Of ik nou lesgeef in Tantra of in vechtsport, aan mannen of aan vrouwen.

Beluister de Club Dogma podcast:

Trainingen en coaching met Jeroen:

Jeroen kom je tegen bij alle Tantra trainingen voor stellen van Avond vol Aandacht, die hij geeft samen met Marije, zijn geliefde sinds 2004. Daarnaast biedt hij privé relatie coaching voor stellen, en prachtige trainingen (en een festival!) voor mannen bij Mannenkracht.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.