Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit is Adinda

‘Ik ervaar het hele leven dieper, en soms betekent dit dat het ook rauw voelt. Zo ervaar ik nu ook mijn angst, jaloezie, verdriet of boosheid dieper. Maar boven alles voel ik me veel levendiger en sensueler.’

In 2013 fietste ik samen met mijn toen kersverse vriend lachend naar mijn eerste Jong Tantra weekend in Amsterdam Noord. Ik dacht: ‘Wát gaan we doen!?’ De zenuwen gierden door mijn lijf, plaatjes van naakte lichamen schoten door mijn hoofd.

Toen we er waren, voelde ik me stil en klein worden. Ik keek heel goed naar hoe de rest zich gedroeg. Zo heb ik dat geleerd van jongs af aan: kijken, aanpassen en weer kijken of de aanpassing gewenst is.

De leraar zag me en vroeg: ‘wat voel je in je hart?’ Ik had eigenlijk vooral weerstand – en ik snapte niet zo goed hoe je zou kunnen vertellen wat je in je hart voelt. Dat klopt toch gewoon?

Hij vroeg door, met een licht soort humor, en samen ontdekten we dat ik behoorlijk in de weerstand zat. ‘Rot op met je vraag!’, dacht ik eigenlijk – en onder zijn aanmoediging durfde ik dat te erkennen.

En toen gebeurde er iets magisch, iets wat ik nog niet had meegemaakt in mijn leven. Mijn weerstand werd ontmoet en toegejuicht. Ik mocht het he-le-maal niks vinden! Ik moest heel hard lachen… En zo begon mijn Tantra reis, samen met mijn geliefde Hans.

Adinda, Avond vol Aandacht
Adinda, Avond vol Aandacht

Alles welkom heten

Ik ben zo blij dat ik in Tantra heb geleerd om alles wat ik voel, welkom te heten.

Nu ervaar ik zo veel meer verbinding met mijn lichaam; ook met mijn bekkengebied. Het is makkelijker om vanuit die plek op een eerlijke, kwetsbare en authentieke manier in contact te zijn met de mensen om me heen.

Ik heb ook meer energie tot mijn beschikking, wat me helpt om echt mijn eigenwijze weg te gaan. Als moeder, in mijn werk, in mijn relatie met Hans… als vrouw op deze wereld.

De veranderingen zijn subtiel maar ik ervaar het hele leven dieper, en soms betekent dit dat het ook heel rauw voelt. Want ook mijn angst, jaloezie, verdriet of boosheid is intenser. Maar boven alles voel ik me veel levendiger en sensueler.

Van onze dochter (uit 2022) leer ik elke dag nog iets meer over Tantra, want haar energie bruist automatisch! Ze spiegelt me ook. Als ík het kan verdragen om bij mijn eigen ongemak te zijn, dan lukt dat haar meestal ook wel.

Seksualiteit is een grote bron van energie. Door Tantra heb ik geleerd om die energie ook echt te gebruiken; ook als ik de afwas inruim en Senna’s luier verschoon. Ik doe dingen met meer overgave en aanwezigheid.

Beluister de Podcast met Adinda

Lesgeven in Tantra

Het voelt als een grote eer dat ik anderen mag laten ervaren wat Tantra is. Dat doe ik door privéles te geven aan stellen voor Avond vol Aandacht en te assisteren in a Meeting of Two Oceans.

Tantra is zo’n waardevolle eeuwenoude traditie, vol van wonderschone oefeningen… Ik neem jullie graag mee in deze wereld van intimiteit, ontspanning en levendigheid.

Als traumatherapeut en mindfulness trainer is het mijn expertise om je te ondersteunen om aanwezig te blijven bij alles wat je ervaart. Zo ontstaat een veilig veld waarin jullie allebei kunnen openen naar elkaar.

Ik woon en werk in Eefde (omgeving Zutphen), waar oude bomen wijsheid en rust om zich heen verspreiden. Daar ontvang ik jullie in onze dromerige, geborgen studio achterin de tuin; een droom die werkelijkheid is geworden.

Adinda, Avond vol Aandacht

Sessies met Adinda

06 jun 2024
13:30 - 16:30 uur
Avond vol Aandacht met Adinda | nabij Zutphen
Privé Introductie tot Tantra voor Geliefden - met Adinda, in Eefde (nabij Zutphen) Na jullie boeking ontvangen jullie een bevestiging met het adres, meer praktische informatie en een factuur. Deze prijs is voor jullie twee en inclusief thee en lekkers. Kan je (net) niet de juiste match vinden met jullie agenda? Neem dan contact met me op; soms heb ik alternatieven beschikbaar: Adinda (@) avondvolaandacht.nl
1 plek beschikbaar
€ 399,00
ReserverenBekijk
13 jun 2024
13:30 - 16:30 uur
Avond vol Aandacht met Adinda | nabij Zutphen
Privé Introductie tot Tantra voor Geliefden - met Adinda, in Eefde (nabij Zutphen) Na jullie boeking ontvangen jullie een bevestiging met het adres, meer praktische informatie en een factuur. Deze prijs is voor jullie twee en inclusief thee en lekkers. Kan je (net) niet de juiste match vinden met jullie agenda? Neem dan contact met me op; soms heb ik alternatieven beschikbaar: Adinda (@) avondvolaandacht.nl
1 plek beschikbaar
€ 399,00
ReserverenBekijk
20 jun 2024
13:30 - 16:30 uur
Avond vol Aandacht met Adinda | nabij Zutphen
Privé Introductie tot Tantra voor Geliefden - met Adinda, in Eefde (nabij Zutphen) Na jullie boeking ontvangen jullie een bevestiging met het adres, meer praktische informatie en een factuur. Deze prijs is voor jullie twee en inclusief thee en lekkers. Kan je (net) niet de juiste match vinden met jullie agenda? Neem dan contact met me op; soms heb ik alternatieven beschikbaar: Adinda (@) avondvolaandacht.nl
1 plek beschikbaar
€ 399,00
ReserverenBekijk
04 jul 2024
13:30 - 16:30 uur
Avond vol Aandacht met Adinda | nabij Zutphen
Privé Introductie tot Tantra voor Geliefden - met Adinda, in Eefde (nabij Zutphen) Na jullie boeking ontvangen jullie een bevestiging met het adres, meer praktische informatie en een factuur. Deze prijs is voor jullie twee en inclusief thee en lekkers. Kan je (net) niet de juiste match vinden met jullie agenda? Neem dan contact met me op; soms heb ik alternatieven beschikbaar: Adinda (@) avondvolaandacht.nl
1 plek beschikbaar
€ 399,00
ReserverenBekijk
11 jul 2024
13:30 - 16:30 uur
Avond vol Aandacht met Adinda | nabij Zutphen
Privé Introductie tot Tantra voor Geliefden - met Adinda, in Eefde (nabij Zutphen) Na jullie boeking ontvangen jullie een bevestiging met het adres, meer praktische informatie en een factuur. Deze prijs is voor jullie twee en inclusief thee en lekkers. Kan je (net) niet de juiste match vinden met jullie agenda? Neem dan contact met me op; soms heb ik alternatieven beschikbaar: Adinda (@) avondvolaandacht.nl
1 plek beschikbaar
€ 399,00
ReserverenBekijk
18 jul 2024
13:30 - 16:30 uur
Avond vol Aandacht met Adinda | nabij Zutphen
Privé Introductie tot Tantra voor Geliefden - met Adinda, in Eefde (nabij Zutphen) Na jullie boeking ontvangen jullie een bevestiging met het adres, meer praktische informatie en een factuur. Deze prijs is voor jullie twee en inclusief thee en lekkers. Kan je (net) niet de juiste match vinden met jullie agenda? Neem dan contact met me op; soms heb ik alternatieven beschikbaar: Adinda (@) avondvolaandacht.nl
1 plek beschikbaar
€ 399,00
ReserverenBekijk

Thuis kennis maken met Tantra?

Klik op de button en ontvang de gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’ direct in je inbox.

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.