Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dankjewel! Check nu je inbox...

‘Dit was onze eerste kennismaking met Tantra. Hoewel het echt onwennig was (ik moest giechelen als een tiener), hadden we daarna een hele intieme avond samen.’
– Anna

 

Hey, wat leuk dat je dit avontuur met je partner wil beleven!

Je bent nog één stap verwijderd van onze partner oefening: je moet nog even bevestigen dat jij het was. 

Klik daarom op de button in de mail die nu in je inbox ligt.

Of in de spam. Want helaas belanden mijn mailtjes daar wel eens tussen. 

Als je niet binnen een paar minuten mijn mail ontvangt; wil je dan in je spambox kijken? Vergeet vervolgens niet mijn emailadres toe te voegen aan je adresboek.

Ik heb deze partner oefening met veel liefde en toewijding gecreëerd. Ik hoor regelmatig hoe alleen al dit ene half uurtje een verschil heeft gemaakt.

Je kunt de oefening zo vaak herhalen als je wilt.

En als het helemaal niet bij je past, maak je geen zorgen: je kunt je natuurlijk altijd uitschrijven en dan hoor je nooit meer van me. 

Geen mail ontvangen? Stuur me een berichtje.

Video afspelen

Stap 2: Maak een date

Stap 1 heb je gezet: na het bevestigen van je email adres, heb je direct toegang tot m’n partner oefening.

Maar dan komt stap 2, en die is misschien een beetje spannender: een afspraak maken met je partner om samen deze oefening te doen. 

Ik hoor soms dat er wel een drempeltje is. Als dat ook voor jullie geldt, wees gewoon eerlijk. Misschien zeg je bijvoorbeeld zoiets als:

‘Hey schatje, wil je een experimentje met me aangaan? Het duurt een half uur, en ik heb zelf ook nog geen idee wat we gaan doen. Maar het lijkt me wel leuk om samen iets nieuws uit te proberen.’

Of wát er dan ook maar beter bij je past. 

Van veel stellen hoor ik dat ze er een beetje sceptisch aan begonnen. En ja: soms doe je gewoon iets omdat je partner dat graag wil. Vaak hoor ik dat het achteraf heel verbindend of leuk bleek te zijn, voor allebei. 

Geen idee natuurlijk of dat ook geldt voor jullie. Ik zou zeggen: baat het niet, dan schaadt het niet. In het ergste geval heb je je een half uur van je leven ongemakkelijk gevoeld. Dat lijkt me het risico wel waard;-) 

Enjoy! 
Liefs, Marije

 

Beluister de Avond vol Aandacht podcast over Tantra in je Relatie:

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.