M'n mooiste muziek voor een Tantrische avond

In Tantra oefenen we om het leven voller te ervaren. Onze zintuigen spelen daar een cruciale rol bij. Via je zintuigen ervaar je de wereld om je heen.

Het wordt fijner, makkelijker en leuker om je te verhouden tot die wereld als die prettig voor je is.

Daarom houden Tantrika’s extra veel van lekker eten, omringen we onszelf graag met delicate materialen en mooie voorwerpen, en: luisteren we graag sfeervolle muziek.

Goede muziek neemt je mee; het kan je ondersteunen om jezelf wat losser te laten en je voller over te geven aan je ervaring. We gebruiken het als een sfeervolle bedding voor onze oefeningen en rituelen. 

Hieronder vind je mijn persoonlijke playlist. Dierbare muziek die ik door de tijd verzamelde, en veel gebruik tijdens sessies, retraites of voor mijn eigen Tantrische avondjes met Jeroen. 

Daaronder vind je een paar ‘waves’ van 1 uur, die je zou kunnen gebruiken als soundtrack voor je Vrij Afspraakje. Ik wens jullie er veel plezier van.

Tantrische gouache schildering, gemaakt in Rajapur rond 1750

Beluister de AvA playlists:

Mijn playlists van precies 1 uur

Twee fijne ‘waves’ die je kunt gebruik als soundtrack voor jullie Vrij Afspraakje. Zo hoef je geen timer te zetten;-)

Prive Tantra voor Stellen

Ode aan drie favorieten

Dit is Chinmaya Dunster. Zijn sfeervolle raga’s zijn wat mij betreft dé muziek om bij te vrijen, en langzaam bij op te lossen… En onze zoon werd ermee geboren;-) Vandaar dat je hem veel tegenkomt in de AvA playlist.

Twee andere muzikanten die ik wil noemen: Russill Paul, in India geboren en opgeleid in klassieke Indiase muziek & Mantra in de oude tempels. Zijn mysterieuze klanken voeren je mee naar een andere wereld vol Shakti (levensenergie of seksuele energie) en Shiva (bewustzijn).

Deva Premal heeft devotionele Mantra toegankelijk gemaakt voor het westen. Vooral de albums waarop ze samenwerkt met fluitist Praful vind ik prachtig.

Zin om de diepte
in te gaan?

In onze meerdaagse trainingen krijg je heel veel nieuwe input voor jullie Vrij Afspraakjes.
Zo wordt intiem samenzijn geen uitzondering, maar ‘a way of life’.

02 feb 2024
09:30 - 17:00 uur
Crazy Sexy Lazy
Op deze dag nemen we jullie mee op reis langs de drie essentiële ingrediënten voor stromende seks in een langere relatie. CSL is een vitale én ontspannen dag voor stellen met (enige) ervaring in Tantra - die zin hebben om zichzelf, hun geliefde en het leven zelf dieper te leren kennen. De genoemde prijs is voor jullie samen, inclusief koffie, thee en een gezonde vegetarische lunch.
10 plekken beschikbaar
€ 379
ReserverenBekijk
01 - 02 mrt 2024
09:30 - 17:00 uur
Goud
Onze vitale tweedaagse training voor meer intimiteit, ontspanning en genot in jullie relatie - met Marije & Jeroen. Deze prijs is voor jullie samen, en inclusief koffie & thee, twee keer een gezonde vegetarische lunch & lekkers.
5 plekken beschikbaar
€ 749
ReserverenBekijk
15 mrt - 14 jul 2024
20:00 - 16:00 uur
A Meeting of Two Oceans
Ons intensieve, vier maanden durende avontuur waarin jullie samen bloeien in seks - met Marije & Jeroen. Mo2O bestaat uit 2 weekenden, 3 VRIJdagen, 3 Zoom meetings en 1 privé sessie, op verschillende locaties in Nederland. Er is plek voor maximaal 8 stellen. Check alle data zorgvuldig voor je je inschrijft. Let op: het gaat hier om de aanbetaling voor deze training. Na jullie inschrijving nemen we contact met jullie op en sturen we jullie een vragenlijst en een factuur (te betalen in 1 tot 3 termijnen).
3 plekken beschikbaar
€ 1000
ReserverenBekijk
30 mrt 2024
13:00 - 17:30 uur
Dakini Dag
Een Tantrische middag voor vrouwen: tijd voor je Zelf. Lichaamswerk, zelfonderzoek, ademwerk, aanraking & meditatie. Met Marije & team, in Amsterdam Noord. De onderwerpen voor de komende Dakini Dagen: 13/01/24: Schaamte | 30/03/24: Grenzen | 11/05/24: Aanraken
21 plekken beschikbaar
€ 79
ReserverenBekijk
11 mei 2024
13:00 - 17:30 uur
Dakini Dag
Een Tantrische middag voor vrouwen: tijd voor je Zelf. Lichaamswerk, zelfonderzoek, ademwerk, aanraking & meditatie. Met Marije & team, in Amsterdam Noord. De onderwerpen voor de komende Dakini Dagen: 13/01/24: Schaamte | 30/03/24: Grenzen | 11/05/24: Aanraken
22 plekken beschikbaar
€ 79
ReserverenBekijk
22 - 29 jul 2024
16:00 - 14:00 uur
FamilieRetraite 2024
Jezelf en je geliefde opnieuw ontmoeten - terwijl jullie kinderen hun eigen avonturen beleven op het eeuwenoude landgoed. Met Marije & Jeroen een een geweldig team voor de kinderen (2-12 jaar).Reserveer een van de 15 beschikbare plekken in deze heerlijke zomerse retraite door hieronder een aanbetaling te doen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte van je gezin en hoe luxe je wilt verblijven. Lees eerst alle informatie goed door voor je je opgeeft (klik op 'bekijk'). LET OP: dit is een aanbetaling, voor het restbedrag sturen we je een factuur.
9 plekken beschikbaar
€ 250
ReserverenBekijk

Download onze gratis Partner Oefening

En ervaar thuis samen
de weldaad van Tantra.