Relatiecoaching

Als je er samen even niet uitkomt.

In een intieme relatie zijn is een prachtig avontuur. Je ontdekt er schitterende landschappen, waar je samen geniet en volop voelt waarom je bij elkaar bent.

Maar er zijn ook momenten dat het niet lekker loopt. Het schuurt, communicatie is stroef, en seks – hoe schreef je dat ook al weer? 

Op zo’n moment kunnen jullie wel wat hulp gebruiken. Iemand die vanuit een groter perspectief meekijkt. Zonder oordeel, met een ruim hart – zodat jullie liefde weer gaat stromen.

Over een sessie

Wat ga je doen dan in zo’n gesprek?

Jullie staan centraal. Dat betekend dat jullie allebei de tijd krijgen om te vertellen wat er speelt. Ieder een eigen verhaal. Ik kijk en luister mee, en help jullie om je eigen verhaal helder te vertellen, en om de ander goed te horen.

Soms is het vertellen van je eigen ervaring onder druk komen te staan. Je durft misschien niet eerlijk te zeggen wat je vindt, uit angst voor de reactie van je partner. Dan helpt het dat ik erbij ben, om ruimte te houden. Het helpt ook dat ik meekijk of je je ervaring zo kunt delen dat je geliefde je kan horen. Door bijvoorbeeld verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens te nemen, en ze niet ‘uit te acten’ op je geliefde. Ook al is de trigger nog zo sterk, je bent meer in je kracht als je jouw ervaring zelf draagt. 

Soms lukt het ook niet meer om de ervaring van je geliefde te horen. Je hoort het bijvoorbeeld allemaal als beschuldiging, dat jij het allemaal fout hebt gedaan. Dan help ik om ruimte te creëren waardoor jij het kunt horen als zijn of haar ervaring. We kijken dan ook waarom jij het zo lastig vindt om te horen. Zo ontstaat er nieuwe ruimte voor jullie beider waarheid.

Gaan we alleen maar praten?

Elke relatie is anders. Elk moment is anders. We kijken in het moment wat jullie nodig hebben om elkaar weer te bereiken. Om elkaar weer te zien en te horen als de liefdevolle individuen die voor elkaar gekozen hebben. Woorden kunnen daarbij heel erg helpen, als ze van een open en kwetsbare plek komen. Ze kunnen ook in de weg zitten als ze komen uit je verlangen om de ander te laten voelen hoeveel pijn iets doet.

Als woorden niet werken, zijn er nog een heleboel andere manieren om contact te maken. Adem, inquiry, meditatie, aanraking – om er een paar te noemen. 

Soms heeft je partner je zo diep geraakt, dat je tijd nodig hebt om je volle reactie daarop te voelen. Zeker als je van hem of haar geschrokken bent. Het kan helend werken om je daarin helemaal te laten zien aan je partner. Vreemd genoeg proberen we dat vaak te voorkomen, om de ander niet te belasten of kwijt te raken. Maar als we het doen, en er helemaal verantwoordelijkheid voor nemen, is het een enorme bevrijding voor jezelf én jullie relatie. 

Voor wie is deze coaching?

RelatieCoaching is voor stellen die eerder een privé sessie of training bij ons volgden en die:

– hun relatie willen verdiepen en verstevigen

– liefdevoller met conflicten, schuren en stroefheid om willen leren gaan

– zichzelf verder bloot willen geven in hun relatie

– losser willen komen van alle beperkende boodschappen over wat wel en niet ‘hoort’ in een relatie

– vertrouwen willen krijgen in hun gezamenlijke wijsheid

– willen leren hulp in te schakelen ipv alles alleen uit te moeten zoeken

Praktisch

Deze sessies zijn met Jeroen, in Amsterdam Oost. 

Data: Jeroen is beschikbaar op donderdagmiddag, om 14:00 en 16:00 uur.

Tijden: een sessie duurt 1,5 uur – zo is er tijd voor jullie beiden en jullie samen.

Deelname: Jullie moeten allebei willen. Twijfels, schrik en gedoe is van harte welkom, maar de intentie om te leren en er samen uit te komen is nodig voor succesvolle coaching. 

De prijs voor een sessie is €175,- (inclusief 21% BTW). Je ontvangt een factuur eventueel op naam van je bedrijf, o.v.v. ‘coaching.’

Regelmaat: Vaak is na 1 sessie al een hoop nieuwe stroming. Als je voelt dat jullie langer ondersteuning willen, dan spreken we een serie van 3 of 5 sessies af.

Voor wie? Voor mensen die al een privé sessie of Tantra training bij ons hebben gevolgd. Dan kennen jullie onze werkwijze en onze kijk op relateren, liefde en seks. Mocht je daar op andere plekken veel over hebben geleerd en je wilt graag begeleiding van Jeroen, neem dan contact met hem op.

Podcast: 'Hoe overleven we onze relatiecrisis?'

Veel stellen denken dat ze de enige zijn met shit. Niets is minder waar. Waar twee mensen langdurig samen zijn, komt (oud) zeer naar boven. Zodat het kan transformeren. Wij zien het als een van de zwarte parels in onze relatie, want ja, ook wij hebben af en toe een fikse crisis. Geniet van de onze in deze podcast.

Direct thuis de weldaad van Tantra ervaren?

Laat je naam en emailadres achter en ontvang de gratis partner meditatie ‘Brandstof voor jullie Relatie’ direct in je inbox.

Veelgestelde vragen

Het heeft mijn voorkeur dat je een privé sessie of een training bij ons hebt gevolgd. Dan weet je hoe we werken, en vanuit welk perspectief op relateren, liefde en seks. Bovendien ken je mij dan ook al, en weet je of er een klik is.

Wat balen. Daarvoor ben je natuurlijk niet bij elkaar. Toch is het heel normaal dat je samen stroef komt te zitten. Je geliefde kan je misschien wel het beste van allemaal het bloed onder je nagels vandaan halen. Dat is helemaal geen schande, het is een teken dat er een fikse wond in je wordt aangeraakt. Die wil heling, en laat zich daarom zien. Heel goed als je niet blijft ploeteren, maar hulp zoekt. Ik bied je die graag.

Kan heel goed, dat het nu eigenlijk heel fijn is – en dat je graag iets meer wilt verdiepen. Juist als het fijn is tussen jullie, is er meer bodem en steun om ook lastige puntjes aan te pakken. Als de liefde stroomt, komt er soms ook modder mee omhoog. Ik ondersteun je van harte om in die warme bedding wat onderhoud te doen.

Staat je vraag er niet bij? Kijk dan hier.

Download our Free Partner Exercise

and experience the wellness of Tantra at home.